Blue Fox har fuldendt truppen med offentliggørelsen af tre forwards

Der tales meget om kontinuitet i Herning op til den kommende sæson, og tidligere i dag satte træner Ben Cooper og sportschef Martin Struzinski en tyk streg under kontinuiteten ved at offentliggøre Brodie Dupont, Mark MacMillan og Cameron Brace ind for endnu en sæson.

Dermed er ingen af sæsonens imports i den kommende sæson altså nye i Herning, hvor backen Reid McNeill er den fjerde import. Herning har ligeledes hentet prominent dansk styrke ind med Mads Christensen, Patrick Madsen, Anders Poulsen, Mathias Bau og Kristian Jensen og det midtjyske hold fremstår nu forrygende stærkt frem mod en ny sæson. 

Alt andet end en guldmedalje vil formentlig være en dyb skuffelse i kulissen og hos tilhængerne i Herning. 

- De fire importspillere får vi altså i deres bedste hockeyalder, som, man siger, er fra slut 20’erne til begyndelse af 30’erne. De kommer alle med noget ballast og rutine, som også vores unge talenter kan læne sig op ad, pointerer sportschef Martin Struzinski i dagens udgave af Herning Folkeblad.

- De er alle udadvendte personer med en positiv attitude, som skaber sammenhold og fællesskab på et hold. De kommer med en god energi, som er med til at løfte og inspirere holdkammeraterne - det så vi også i sidste sæson, tilføjer han til Herning Folkeblad.

Brodie Dupont kom stærkt i sving efter en lidt træg start i fjor, mens Mark MacMillan også blev en særdeles stærk faktor efter at han kom sig over en tidlig skade. Endelig endte Cameron Brace som en af ligaens absolut største angrebsprofiler med stærk kurs mod en større europæisk liga.

Trygheden og sidste sæson i Herning kombineret med, at Metal Ligaen ser ud til at begynde efter planen har med sikkerhed været en faktor for Brace i valget af klub efter sommerferien. 

 

 

 

 

 


Dupont tilbage i Herning: Bidrager med stort lederskab Gammelgaard flytter pucken hurtigt