I aftenens testkamp må tre af de nye spillere se til fra sidelinjen hos fynboerne, der tager imod SønderjyskE

I aften venter den første test for Paul Thompsons tropper i Odense, når sidste sæsons guldvindere fra SønderjyskE gæster Spar Nord Arena. Til denne kamp må Odense Bulldogs dog som udgangspunkt undvære Brandon Estes, Michael Prapavessis og Blake Bennett som alle tre endnu mangler godkendelse af arbejdstilladelsen i Danmark.

- Vi arbejder benhårdt på sagen, og det er før set, at en godkendelse pludselig kan lande, så vi må se hvordan tingene udvikler sig i løbet af dagen." fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs

Testkampen mellem Odense og SønderjyskE spilles kl 19.00 og dørene hertil åbnes fra kl. 17.30, hvor man kan gå på opdagelse i fanzonen. Ude foran fanzonen tændes der desuden op i grillen, hvorfra lækre grillpølser sælges helt frem til kampstart.

Sønderjyderne kommer som de forsvarende mestre, og har et kort vindue frem til en utrolig hektisk uge, når de betydende kampe begynder.

3. september har SønderjyskE sæsonpremiere mod Herning, mens det senere på ugen gælder udebaneopgørene i Champions Hockey League mod henholdsvis tyske Straubing og østrigske Red Bull Salzburg.

Det er ligeledes 6. september, at Odense tager hul på Metal Ligaen, hvor Herlev tager imod fynboerne. 


Frederikshavns trænerteam har valgt sine kaptajner Ny Blue Fox-træner lever godt med presset