Herning-angriberen har scoret masser af mål i testkampene

Magnus Carlsen har taget skiftet over broerne for første gang i karrieren.

Carlsen, der er ”opdraget” i Rødovre, er landet hos Herning Blue Fox, og her har den teknisk stærke angriber fået en rigtig god start. Han har scoret seks gange i fem kampe, og det er i den grad tilfredsstillende for Carlsen, siger han til Sportherning.dk.

- Det vil da være forkert, hvis jeg sagde, at det ikke betyder noget for mig at score de her mål. Selvfølgelig gør det det. Jeg er i en ny klub foran nye fans. Selvfølgelig vil man da gerne vise sig frem, men det har »kun« været træningskampe. Det er fra på fredag, det gælder for alvor, siger Magnus Carlsen.

Han konstaterer overfor samme medie, at defensiven skal stemme og være fundamentet i Herning Blue Fox’ jagt på først en plads i Metal Final4 og derefter det bedste udgangspunkt i grundspillet.

- Nej, det hele begynder med defensiven. Chancen for at vinde bliver selvfølgelig størst, hvis vi holder modstanderen fra at score, så det er udgangspunktet. Vi skal have et stærkt system at spille ud fra. Der er helt sikkert nogle ting, der har fungeret for os her i træningskampene, specielt offensivt, men det er ikke perfekt endnu, mener Magnus Carlsen.


SønderjyskE og Odense i en sidste test før premieren Schmidt-Svejstrup skal vænne sig til mere plads