Også i den kommende sæson trækker 22-årige Christian Elmose den gule Energy-trøje over hovedet og tager dermed hul på endnu et år i det vestjyske mål

Det skriver Esbjerg i en pressemeddelelse, som lyder således: 

- Christian er en vigtig spiller for os. Han er ung, talentfuld og er sulten efter spilletid og efter at udvikle sig. Han gjorde sig fortjent til spilletid i sidste sæson, fik muligheden og greb chancen, når den bød sig. Og så arbejder han konstruktivt videre og er klar, når chancen igen byder sig, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Som ishockeyspiller er det vigtigt at ville gøre det det kræves. Og ikke mindst som ung spiller, der skal slå sit navn fast, er det vigtigt at ville. Christian kommer med en god indstilling og leverer godt til træning og i kamp. Han skal presse på og gør det også. Han er sulten, men er samtidig tålmodig. Han har en professionel indstilling og venter på chancen.

Christian Elmose har før skiftet til Esbjerg Energy repræsenteret Hvidovre, Gentofte og Herlev, hvor det primært blev til spilletid i Metal Ligaen for Herlev Eagles. Samtidigt har den talentfulde Energy-målmand deltaget i en enkelt U18-slutrunde for Danmark.

- Jeg er meget tilfreds med mit første år i Esbjerg. Det har været et godt første år for mig og jeg oplever, at jeg får spillet flere kampe end før skiftet til Esbjerg. Spillerne foran mit mål er dygtige og det giver mig den nødvendige tryghed og selvtillid, som er forudsætningen for at præstere som målmand, fortæller Christian Elmose.

- Det er vigtigt for mig at tilkæmpe mig mere spilletid end jeg fik før skiftet til Esbjerg. Og arbejdet med målmandstræner Jesper Fisker har givet mig meget. Og så vil jeg gerne gøre mig fortjent til at starte endnu flere gange og give Mathias Seldrup endnu mere konkurrence. Jeg har det rigtigt godt med Mathias og vi skal bare presse hinanden endnu mere.

Den 185 cm høje Christian Elmose og den mere rutinerede Mathias Seldrup udgør et kvalificeret målmandsteam hos Esbjerg Energy.

- Kemien mellem de to målmænd i teamet er vigtig. De støtter hinanden og yder ikke mindst i kampene hinanden en værdifuld sparring. Mathias Seldrup har spillet længere og har taget flere skridt i sin udvikling end Elmose. Han har blandt andet været med landsholdet til slutrunder og arbejdet med de bedste. Erfaringerne fra træning, kamp og fra landsholdet deler Mathias med Christian og dermed lærer begge af erfaringerne, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Odense: HENRY HARDARSON STOPPER, Kamph får ikke forlænget JUNI-STATUS: Frederikshavn White Hawks