Glimrende Blue Fox-indsats mod stærk polsk modstander

Det var på forhånd ventet, at Herning Blue Fox' åbningskamp ved Continental Cup ville blive en tæt affære.

Faktisk ser samtlige fire hold uhyre jævnbyrdige ud, og derfor var det heller ikke nogen katastrofe for herningenserne, at det kun blev til et enkelt point mod polske GKS Katowice. 

Polakkerne vandt 5-4 efter straffeslag, og det endda mod et Blue Fox-hold med Valdemar Andersen på mål. Han fik chancen, eftersom Mac Carruth måtte udgå med en skade ved torsdagens træning. Andersen gjorde det udmærket, men tabte desværre duellen i straffeslag. 

Hernings fire mål blev scoret af Morten Poulsen (2), Victor Cubars og Mathias Bau, og midtjyderne havde fire mod tre-spil i overtiden uden at kunne udnytte situationen.

I eftermiddag (17:00 dansk tid) møder Herning Nomad Astana fra Kasakhstan, der vandt 5-2 over Cardiff Devils i den anden kamp i aften. Hvis Herning snupper tre point er alt igen åbent inden søndagens tredje og sidste spilledag, og vi ved, at de her små turneringer over en weekend ofte byder på spænding helt til det sidste.

- Der skal spilles meget ishockey endnu. Vi har ikke forbedret vores muligheder med det her resultat, men det er bare med at få renset hovederne og blive klar til de næste kampe. Vi er ikke ude af det endnu, sagde Morten Poulsen til Sport Herning efter kampen i går.

Der er mulighed for at tilkøbe livestream til kampen via Cardiff Devils' hjemmeside lige her: 


CONTINENTAL CUP: 2-7 - Hernings guldchancer er forduftet GOALSHOW: Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates