Energy tabte 1-7 mod Allsvenskan-mandskab

Esbjerg Energy fik en ordentlig snitter i går.

Mora endte i semifinalen i HockeyAllsvenskan i sidste sæson, og der er ingen tvivl om, at det vidner om en vis styrke.

Vestjyderne kom bagud 0-2 efter første periode og kom ind i en storm midt i anden, hvor det svenske mandskab scorede tre gange indenfor blot et par minutter.

Mora bragte sig foran med hele 7-0, inden Lucas Andersen til sidst fik reduceret for Energy.

Kampen blev spillet i Varner Arena i udkanten af Oslo i Norge, hvor hjemmeholdet Frisk-Asker har inviteret Esbjerg og de to svenske mandskaber Mora og BIK Karlskoga til Energima Challenge, som turnering hedder.

For øjeblikket møder Esbjerg BIK Karlskoga og er bagud 0-3 i anden periode. Vi er klar med mere om kampen, når den slutter.

Lørdagens testkampe: Herlev slog IK Pantern, Esbjerg fik Karlskoga-klø OL-KVAL: Japan drillede, Danmark måtte nøjes med to point