Sydjysk klassiker i Granly Hockey Arena i aften

For anden gang i preseason mødes Esbjerg Energy og SønderjyskE.

Den første match bød på en 5-2-sejr til sønderjyderne efter en kamp, hvor Esbjerg startede bedst, men derefter blev trykket i bund i den anden halvdel af kampen. 

I aften har Esbjerg hjemmebane og mon ikke vi kommer til at se et Energy-hold, der gerne vil have revanche og sende et signal til rivalerne inden turneringen begynder?

Det er også ved at være den tid, hvor trænerne Jaspers og Simioni stille og roligt har et ønske om at have fundet de rette kæder og få brikkerne i opstillingen til at falde på plads. 

Begge hold mødte Rødovre i den forgangne weekend, hvor Esbjerg fredag aften vandt 4-2 og kørte Mighty Bulls trætte til en lørdagskamp i Vojens, hvor SønderjyskE vandt med 4-0. 

– Vi dominerede mod Rødovre. Vi spillede aggressivt og fik spillet vores spil. Måske vi manglede lidt kynisme, men overordnet set var det 60 gode minutter. Vi skal fokusere på vores systemer, og på det område har vi også bygget på i hver eneste kamp. Mod Esbjerg skal vi fortsat optimere på vores systemer, og så måske også blive bedre til at udnytte vores målchancer, siger David Madsen til sønderjydernes hjemmeside før kampen. 

Der er kampstart 19.00 i Granly Hockey Arena og Metalligaen.tv sender med Søren Kaster ved mikrofonen. 


Ny jysk test for Rungsted: Herning tager imod i Kvik Hockey Arena Herning-træner: Herlev ser stærkere ud end i sidste sæson