Godt 14 dage til sæsonstart, hvordan stemmer formen hos de to mandskaber?

- Vi skal fortsætte vort intense fartfulde spil og samtidig fortsætte med at bygge på i alle spillets facetter. Vi tog et godt skridt fra Herlev til Odense-kampen. I aften tager vi forhåbentlig et skridt mere, siger Rødovre-træner Olaf Eller op til aftenens testkamp, der finder sted i Granly Hockey Arena.

Her kommer Rødovre fra et par knappe nederlag på hjemmebane mod både Herlev og Odense i et par kampe, der har været yderst tætte og jævnbyrdige. Dog havde det stærke Odense-hold lige et par knapper mere at trykke på i 4-2-sejren, hvor Rødovre også stadig manglede et par profiler. 

Hverken Brandon Magee eller Mads Eller var med, og det skal blive spændende at se, om de er blevet friske til i aften.

Esbjerg præsenterer sig for første gang for sit hjemmepublikum i aften. 

Vestjyderne vandt i Rungsted, men tabte senest i Vojens, hvor Energy blev trykket godt ned i anden halvdel af kampen. 

Mon ikke det er Esbjerg, der tager initiativet i aften mod et Rødovre-hold, der formentlig vil øve en snu, defensiv og disciplineret spillestil som det plejer at være tilfældet, når Olaf Eller er i spidsen for et mandskab.

Spændende nye navne hos Esbjerg til publikum, der blandt andre kan sige goddag til Arturs Salija, Gordie Ballhorn, Csanad Erdely og Aleksi Halme. Tre af dem er allerede afprøvet andre steder i Metal Ligaen. 

Metalligaen.tv sender fra kampen, og det er med Søren Kaster ved roret som kommentator


Esbjerg slog ungt Rødovre-mandskab Odense er på svensker-weekend