Vestjyderne har fået sidste sæsons All Star-spiller tilbage i folden

Det er ikke nogen sensation, at Oliver Kjær nu er tilbage i Metal Ligaen. Og slet ikke, at han efter sit afsluttede finske eventyr vender tilbage til Esbjerg, hvor han spillede en fremragende sæson i fjor. Han erstatter Nick Master, der ikke har levet op til forventningerne hos Energy hidtil, selv om han kom til Vestjylland med et glimrende cv. 

Esbjerg skriver følgende om Oliver Kjær: 

Esbjerg Energy er stolte af at kunne byde #13 Oliver Kjær velkommen tilbage til klubben. Efter et kort ophold hos finske Saipa, tæt på den russiske grænse, har Oliver valgt at vende hjem til sin moderklub.

Opholdet i Finland levede ikke op til Olivers forventninger, og samarbejdet med den finske klub er blevet afsluttet med øjeblikkelig virkning.
Oliver Kjær lavede 68 point i 65 kampe i sidste sæsons Metal Liga og spillede sig til en plads på Metal Ligaens All Star-hold.

Vi er meget glade for at se en af vores lokale drenge tilbage i Esbjerg Energy og i hans barndomsby. Oliver Kjær vil allerede i aften gøre sin comeback-debut i Granly Hockey Arena, når vi møder Blue Fox.

Nick Master får følgende ord med på vejen: 

Esbjerg Energy og Nick Master har i fælles forståelse besluttet at stoppe samarbejdet. Vi er ikke bekendt med Nicks kommende
planer for en ny klub, men vi ønsker Nick alt held og lykke fremover, lyder det kort og klart.

Nick Master lavede en enkelt assist i otte kampe for Esbjerg. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates