Metalligaen.dk's redaktør Michael Søvsø stiller i lyntempo skarpt på de ni Metal Liga-hold før genstarten

Onde tunger vil sige, at Herlev Eagles med 12,5 point er sluppet bedre ud af de tre Corona-kampe, end hvis holdet havde spillet de aflyste kampe. Men der sidder formentlig en hel trup af ishockeyspillere i Herlev, der LANGT hellere ville have spillet om pointene, for selvfølgelig troede Herlev-spillerne, at de kunne få mere end 4,5 point ud af de tre aflyste kampe.

Også efter 4-1’eren over Herning, der var den sidste kamp inden den lange og ufrivillige pause. Og ud fra det stiller vi naturligvis første spørgsmål frem mod de kommende kampe:

Hvordan er Herlev kommet ud af Coronaen? Herlev har i en lang periode hverken trænet eller spillet kamp. Spillerne har mistet form og føling og er muligvis i gang med en ”start forfra” samtidig med, at vi har hørt, at sygdommen kan påvirke ”systemet hårdt”. Så Eagles er et stort spørgsmålstegn på onsdag mod SønderjyskE.

Hvor gode er Herlevs nye imports? Det har vi ikke fået helt svar på endnu. Indtil nu har vi ikke set den nye Skinnars, Thompson eller Rollin Carlsson i det nye kuld, som Wener hentede inden sæsonstart.

Hvor gode er Herlevs danskere? Når udlændingene ikke producerer som i de seneste sæsoner – det er næsten også en umulig opgave – så skal de danske spillere løfte en større byrde og producere mere. Luis Blak Olsen og en Magnus Molge i fremgang fører an, men der skal mere til.

Matthias Asperup? Og løsningen kommer måske fra Rødovre, for Matthias Asperup er stensikkert ude på revanche og er altså lige den type, Herlev mangler – hvis han er i topform: En mand, der kan gøre det uventede på egen hånd.

Kan defensiven løfte sig? Mod Herning så det solidt ud lige inden pausen, men Herlev har haft kampe, hvor målene er væltet ind. Eksempel 1-6 i Frederikshavn og 8-7 mod Rødovre. Eagles scorer ikke lige så mange mål som i sidste sæson, så derfor er det vigtigt, at der bliver holdt tæt bagude, hvor målmand Jidskog også kan lægge et niveau ekstra på.  


VIDEO: Nikolaj Rosenthal gør status før genstarten WHITE HAWKS Hvide Hær sætter gang i støtteaktion: Køb virtuelle øl og vand og vind præmier