SønderjyskE-træneren havde også roser til modstanderne efter kampen i Esbjerg

SønderjyskE tabte 2-5 i Esbjerg i aftes, og det betød, at de forsvarende Metal Final4-vindere tabte tre vigtige point i kampen om at komme med til det prestigefyldte arrangement, der i denne sæson afholdes fredag 9. januar og lørdag 10. januar.

Efter kampen talte SønderjyskE-træner Anders Førster med Der Nordschleswiger og udtrykte tilfredshed med den første periode. Derefter var det ikke supergodt, analyserede Førster. 

- Vi spillede en vanvittig god første periode, men derefter blev vi mere og mere sløset og kom til at hænge efter modstanderen. Esbjerg spillede en god kamp, men man godt sige, at vi faldt lidt sammen efter første periode, sagde han - og vurderede, at sønderjydernes seks udvisninger var for mange. 

- Vi tog dumme udvisninger. Måske var nogle af dem tvivlsomme, men det duer ikke, at vi igen og igen straffer os selv, når vi i forvejen kæmper med træthed, sagde han.

SønderjyskE kom fra CHL-kamp i Berlin onsdag aften, og de lyseblå spillere får i den grad varmet bussen op for tiden. Søndag går turen til Rødovre, mens det allerede tirsdag gælder Rungsted i Concordium Arena. 


METAL FINAL4-ræset: Stillingen og de manglende kampe - hvem tager pladserne? LYT: Aktuel Bulldogs-podcast om Odense-Herlev