Der mangler lige nogle procenter, siger sportschef

Når Frederikshavn White Hawks i den kommende weekend spiller to kampe i Nordjyske Bank Arena, håber sportschef Kasper Kristensen, at et par af holdets danske profiler viser lige en tand mere, end det har været tilfældet hidtil.

Det forklarer sportschef Kasper Kristensen i et interview med Kanal Frederikshavn. 

- Christopher Frederiksen er endnu ikke trådt ind med det, vi forventer af ham, og spillere som Mikkel Bertelsen og Sebastian Brinkman har også mere i sig. Generelt er der hos alle spillere plads til mindst 5-10 procent mere, siger Kristensen.

Mikkel Bertelsen kom "hjem til" Frederikshavn efter to sæsoner i Herlev, mens Sebastian Brinkman efterhånden har været i klubben i tre sæsoner og er i gang med sin fjerde sæson efter skiftet fra Aalborg. Endelig er Christopher Frederiksen udnævnt til kaptajn efter en fremragende sidste sæson, hvor Frederiksen lavede næsten et point pr. kamp.

Nu står han med blot en enkelt assist i de første seks kampe og har allerede -12 i plus/minus-statistikken og der er ingen tvivl om, at Frederiksen har større klasse end han har vist hidtil i 2023/24-sæsonen. 

 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy Herning-back: Vores bundniveau er for lavt