Den unge Frederikshavn-angriber blev skadet i fredagens kamp mod Rungsted

Ærgerlige nyheder for Frederikshavn White Hawks.

Den unge angriber Sebastian Holm-Pedersen er ude til efter landsholdspausen. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Sebastian Holm-Pedersen blokerede et skud i kampen mod Rungsted fredag aften, hvilket kostede en brækket knogle i hånden.

Sådan en skade kan man naturligvis ikke spille ishockey med, og det betyder en længere pause til Holm-Pedersen, der ellers har gjort det rigtig godt i denne sæson og ligner en af de spillere, der skal bære White Hawks ind i "næste æra".

Men det er fremtidsmusik, først skal Holm-Pedersen altså sidde ude indtil minimum 12. november, hvor White Hawks hjemme møder Herlev. 

I mellemtiden har Frederikshavn otte kampe på tapetet, hvor man formentlig også må undvære backen Jared Freadrich, skriver Kanal Frederikshavn. 

Jesper Thörnberg, en anden spiller, der har været ude i længere tid, spillede dog i går mod Aalborg og kan måske give et tiltrængt offensivt pift til et White Hawks-hold, der ikke ligefrem har hældt målene ind i denne sæson. 

I forvejen er Nikolaj B. Kristensen stoppet med at spille ishockey, mens det ikke lykkedes for Frederikshavn at forlænge kontrakten med svenske Martin Pärna, der i stedet strøg til Vimmerby for at spille i HockeyAllsvenskan. 


Rødovre: Gymer og Eller ude i længere tid Ørnene fløj fra Vojens med to point