Rungsted gik fra 0-2 til 2-2 i slutfasen, men Frederikshavn snuppede ob

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 2-3 (0-1,0-1,2-0) 0-0, 0-1

Frederikshavn White Hawks rejste sig igen efter 1-8-nederlaget mod Odense. Nordjyderne tog til Rungsted for at tage revanche for nederlaget på hjemmebane tidligere på sæsonen, og det lykkedes.

Et forventet billede i kampens indledning, hvor hjemmeholdet naturligt tog teten i kampen. Høgene skulle lige ryste busturen af sig, og stod forståeligt dybt i egen zone, så man kunne stå kompakt foran Galansky i buret. Tjekken havde gode arbejdsbetingelser, og tog godt fra sig i indledningen.

White Hawks kom længere frem på isen som perioden skred frem, og chancerne begyndte så småt at komme foran Grubak i hjemmeholdets bur. Det lykkedes også Thomas Søndergaard at overliste Rungsted-keeperen, da han kort efter en vunden faceoff, stod klar til at plaffe pucken i netmaskerne fra tæt hold.

Der skete gennemgående ikke meget i første periode, men Frederikshavn kom altså til pause med en smal føring.

I anden periode spillede gæsterne en god gang udebanehockey. Der blev virkelig fightet, og man havde også chancer. Santeri Suistio burde have bragt vendelboerne foran, da han havde god plads, men Grubak kom flot tilbage i buret og afværgede.

Efter otte minutter kunne Mikkel Bertelsen gøre det til 2-0. Stenbakken forsøgte sig, men pucken tog en Rungsted back og fløj hen til Bertelsen, der med en tæmning med foden, kunne spille sig selv fri, og gøre det til 2-0. Christian Thunbo havde en god mulighed for hjemmeholdet, men White Hawks kunne gå til pause med en tryg føring.

I tredje periode var det Rungsted der pressede på, og Galansky og defensiven havde nok at se til. Men vi skulle helt frem til slutfasen, før Rungsted fik held til at passere Galansky.

Rungsted satsede stort mod slutningen, og lykkedes med det. Med fire minutter igen tog de Grubak ud af buret, og så begyndte et sandt bombardement og pres mod høgenes mål. Suistio sad i straffeboksen, da Rasmus Andersson med 2:16 igen reducerede til 1-2, og med sølle 38 sekunder igen kunne Andrew Peski slå en retur i kassen til 2-2.

Var der offside? Høgene mente det, men dommerne så billederne igennem, og valgte at dømme mål. Det blev var dømt, og samtidig blev Suistio ramt af tynd udvisning.

Derfor var resten af kampen med en spiller i undertal, og begyndelsen af overtiden ligeså. Her var Rungsted bedst og tæt på at snuppe de to point.

Det hele endte i straffeslag, og her kunne den Alexander Lunsjö som den eneste finde netmaskerne, og sendte to point med bussen hjem til Vendsyssel.

Herlev på Metal Final4-kurs efter 4-3-sejr i Odense Rungsted og Rødovre i samarbejde: Tilskuerurolighederne skal stoppes