Aalborg-forwarden fandt skudarmen frem på det rette tidspunkt

Det var en formidabel eftermiddag for Thomas Spelling i Sparekassen Danmark Isarena søndag. 

Jacob Gammelgaards slashing tidligt i kampen, der kostede matchstraf, var guf for Thomas Spelling, der lynede to gange i løbet af de fem minutter i overtal og dermed lagde grunden til Aalborgs afgørende sejr i DM-finaleserien. Kampen endte som bekendt 5-1 til nordjyderne, der vandt med 4-1 i serien. 

Thomas Spelling, der også blev kåret til TISSOT månedens spiler for april måned inden kampen, fuldendte sin eftermiddag med at score i tomt bur til sidst.

Dermed endte han med et hattrick og røg op på seks mål og 18 point i slutspillet. Dermed blev Spelling altså også topscorer i playoffs og toppede sin form på det helt rigtige tidspunkt. Han scorede kun to mål i grundserien og var blevet til en "assistkonge" i stedet for målscorer, men seks mål i slutspillet beviste altså, at Thomas Spelling stadig kan "hakke til pucken". 

- Man bliver aldrig træt af at vinde, det er altid det man spiller for, men rangere det her kan jeg ikke lige nu og her, sagde Thomas Spelling til Nordjyske efter kampen.

Han har endnu ikke kontrakt med aalborgenserne i den kommende sæson, men Nordjyske mener at vide, at der er ganske god dialog mellem parterne.

- Jeg står uden kontrakt, men det vil jeg ikke tænke på lige nu. Nu skal vi foreløbig fejre det her mesterskab. Så må vi finde ud af det med fremtiden senere, sagde han til Nordjyske. 

Med Spellings afslutning på sæsonen in mente, er der formentlig også andre klubber, der gerne vil have angriberens underskrift på papir til den kommende sæson.


Magnus Lykke Jonassen fortsætter hos Herlev Eagles Rungsted-ikoner siger farvel til ishockeyen