Kræfterne løb tør for Eagles

Herlev Eagles vandt fredag aften en ganske meriterende sejr over Cardiff Devils fra den britiske Elite Ice Hockey League.

Men lørdag aften blev Devils (med fire tidligere Metal Liga-spillere på holdet) i længden for stærke for et Herlev-hold, der var ramt af en række afbud og dermed ikke havde helt de samme kræfter til overs som fredag aften.

Første periode endte uden mål efter storspil af svenske Emil Zetterquist i Herlev-mål. Hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 kort inde i anden periode, men Marius Kring Andersen fik udlignet for Herlev efter 26:57 minutter.

Reid Duke scorede til 2-1 inden sidste pause, og i tredje periode satte Devils trumf på med fire scoringer, inden Herlev fik reduceret.

Herlev kom dermed fra Cardiff med en sejr og et nederlag, hvilket må siges at være ret respektabelt for Eagles, der formentlig også har fået rystet holdet godt sammen efter en tur over Nordsøen.

SønderjyskE besejrede de tyske vicemestre RUNGSTED fik has på Troja-Ljungby - ny canadier gjorde indtryk