Rosende ord fra Pelle Hånberg til fredagens modstander

Fredag aften vandt Herlev 4-3 over Herning i en tæt testkamp i Spar Nord Arena i Herlev. 

Det var et opgør mellem de forsvarende bronze- og sølvvindere i Metal Ligaen, og for Herlevs vedkommende var det den første medalje siden 80'erne.

Siden har Herlev mistet en stor del af de danske spillere, der var med til at bære holdet sidste forår. Der er kommet masser af erstatninger, men spørgsmålet er selvfølgelig om ørnene kan finde samme styrke som sidste sæson.

Det kan Herlev godt. Det vurderer Herning-træner Pelle Hånberg i et interview med Sport Herning efter kampen i fredags, hvor han sagde følgende: 

- Der var helt sikkert gode perioder, men vi mødte også et godt Herlev-hold, som jeg synes så stærkere ud end i sidste sæson. De gjorde det godt. Som hold var vi nok lidt ramt af en periode med hård træning, så jeg tror, at en del af vores spillere havde tunge ben og manglede lidt energi. Der var ikke så meget benzin tilbage i tanken, lød det fra Pelle Hånberg overfor Sportherning.dk.

Begge hold tester videre i den kommende uge. Herning møder Hvidovre fra "Divisionen" på torsdag i Hvidovre, mens Herlev fredag aften tager imod Rødovre. 


Esbjerg har chance for revanche mod rivalerne GOALSHOW: Alle mål fra weekendens testkampe er samlet lige her