Ny energi i Kvik Hockey Arena, siger veteranen

Herning Blue Fox er som de øvrige Metal Liga-mandskaber begyndt med træningen. 

Og det er med svensk træner for første gang siden Linus Fagemo stod for Blue Fox-mandskabet i 2014/15-sæsonen. Pelle Hånberg er hentet ind fra Frederikshavn, og har fået Lars Ivarsson som assisterende coach.

Ganske pudsigt er Lars Ivarsson også tidligere Frederikshavn-træner. Han førte vendelboerne til finalen i 2013 og skal nu forsøge at hjælpe Herning med at opfylde drømmen om det første mesterskab siden 2012.

Cheftræner Hånberg er en anden type end Herning-spillerne har været vant til, siger Morten Poulsen til Sportherning.dk. 

- Bedømt på de her to timer har det været alletiders. Det er to trænere, der kommer med en masse energi og personlighed og giver noget af sig selv. Det er meget coachende - og det er mit indtryk, at vi også kommer til at snakke om mere end bare ishockey i år.

- Jeg havde en træner i mine fire år i Oskarshamn (Fredrik Söderström, red.), som gjorde lidt derhenaf. Jeg ved også, at han og Pelle er gode kammerater. Men ellers er det også nyt for mig, siger Morten Poulsen til Sport Herning. 

Træner Pelle Hånberg siger til samme medie, at han bygger op "skridt for skridt". 

- Vi begynder med defensiven. Hvordan skal vi spille ud af defensiv zone? Det har vi sendt spillerne nogle videoklip om, hvordan vi skal gøre det. Det næste er, at vi tegner det op på tavlen og gennemgår det, og derefter går vi på isen og øver det. Det er den naturlige, pædagogiske vej, siger Pelle Hånberg. 


VIDEO: Nye Rungsted-ansigter i interview SKUDZONEN TIPPER: Sådan er styrkeforholdet mellem holdene