Den nye svensker stod bag gæsternes sejr

Der var tegn på en lille hockeyfeber i Rødovre i aften, hvor der formentlig er store forventninger til det hold, som Olaf Eller præsenterer i denne sæson.

577 tilskuere var mødt op for at se "girafferne" fra både Rødovre og gæsterne fra Herlev Eagles. De to hold tørnede sammen for første gang af mange, og det blev Herlev, der vandt med 3-1.

En af ørnenes nye svenskere, der er kommet fra seks sæsoner i Västerås i Allsvenskan, Isac Skedung, både indledte og afsluttede Herlevs scoringsrække i aften.

Efter små fem minutter gjorde han det til 1-0 for gæsterne, der manglede en tre-fire af de spillere, som formentlig er med i de faste kæder i denne sæson.

Samme mangler - godt og vel - var der hos Rødovre, der udlignede til 1-1. Det var den tidligere Herlev-gut, Oliver Marklund, der udlignede.

Mikkel Skjellerup startede sidste sæson som back, men endte som forward hos Herlev, og Skjellerup blev Eagles' anden målscorer, da han scorede til 2-1 for gæsterne.

Vi skulle frem til tredje periode, før Herlev fik afgjort kampen. Det var Isac Skedung igen, der satte 3-1-målet og dermed afsluttede kampen på bedste manér for Eagles.

Rødovre spiller torsdag næste testkamp mod Rungsted, mens Herlev næste weekend skal på en stor udebanetur, der tæller to kampe mod de stærke briter fra Cardiff Devils.

SønderjyskE slog Odense med sikre 5-0 i Spar Nord Arena Rødovre uden Magee, Eller og Persson til første testkamp i aften