Sidste import til Rungsted Seier Capital, i den kommende sæson, er den svenske back Jesper Solomon-Frisell.

Solomon-Frisell har spillet det meste af sin karriere hos Karlskrona og fået en enkelt SHL-kamp. I den seneste sæson blev han noteret for 10 mål og 15 assists i 45 kampe i HockeyEttan. 

Trænerne Håkan Åhlund og Marcus Olsson udtaler:

- Vi er glade for, at Jesper Solomon-Frisell har valgt Rungsted i konkurrence med andre klubber. Jesper er meget motiveret for at tage på sit første udlandseventyr. Han er en back, der har sine største styrker i det offensive spil, men som også besidder en størrelse, vi kan drage nytte af. Vi har store forhåbninger til, at Jesper skal blive en ledende back hos os."

Jesper Solomon-Frisell kommer til at få nummer 8 på ryggen og bliver den niende import og sjette svensker i Rungsted-truppen.

Målmand Öskar Östlund, backerne Simon Frederiksson og Jesper Solomon Frisell og angriberne Filip Karlsson, Ludvig Elvenes og Theo Keilin er de svenske islæt. 

Nordamerikanerne Steve Whitney (USA), Andrew Peski og Marc-Olivier Roy (Canada) fuldender Rungsteds "ni-kløver" af imports på et hold, der får et helt nyt og spændende ansigt til den kommende sæson. 


HUSK: Metalligaen.tv er på pletten med testkampe fra fredag TRÆNINGSKAMPENE BEGYNDER i denne uge