Angriberen vil bygge på i den kommende sæson, hvor hårdt arbejde skal hjælpe til mere spilletid

Jonas Borring har arbejdet hårdt for at bide sig fast hos SønderjyskE Ishockey siden sin debut for tre år siden. Nu har den unge forward forlænget kontrakten frem til sommeren 2025.

Sønderjyden Jonas Borring kunne i foråret fejre det danske mesterskab på isen sammen med storebror Mathias Borring. I juli fejrede han sin 21. fødselsdag, og nu kan han glæde sig over en ny kontrakt med SønderjyskE. Cheftræner Anders Førster er glad for at kunne råde over den unge forward, der sidste sæson spillede 22 kampe og lavede fire point.

– Jonas er en god, ung spiller med et stort potentiale. En fantastisk skøjteløber med en god forståelse for spillet, så der er helt sikkert mere at hente i den unge knægt, men han er godt på vej. Han har også lært, at tingene ikke bliver foræret, men kræver hårdt arbejde hver dag. Vi forventer, at han tager det næste skridt i år, så han kan blive en fast del af truppen, udtaler cheftræner Anders Førster.

Der er trænet hårdt i styrkerummet hen over sommeren, og det skal gerne komme den skøjtestærke forward til gode i nærkampene.

– Jeg er glad for at kunne forlænge min aftale med SønderjyskE og fortsætte min udvikling. Jeg føler, at jeg rykkede mig sidste sæson, men jeg skal blive endnu bedre. Forarbejdet er gjort i vægtrummet i løbet af sommeren, hvor jeg har bygget ekstra muskelmasse på. Nu ser jeg frem til sæsonen kommer i gang, siger Jonas Borring.


Skvorcovs skifter til tysk "kult-klub" Barndomsdrømmen gået i opfyldelse for ung SønderjyskE-back