Hjemmeholdet vandt med hele 8-0 over de sagesløse gæster

Aalborg Pirates-Herlev Eagles 8-0 (2-0,2-0,4-0)

Nok var det ventet, at Aalborg Pirates havde masser af fart i skøjterne efter CHL-kampene mod finske klassemodstandere, men de fleste havde næppe heller forventet, at tempoet ville føre til en sejr på hele 8-0 over gæsterne fra Herlev denne tirsdag aften.

Aalborg sad tungt på begivenhederne fra start, og den store solist var Kirill Kabanov, der havde rejst sig fra den skade, der holdt ham ude af søndagens CHL-kamp.

Kabanov spillede på alle tangenterne med dribleture, flotte afslutninger og hårdt arbejde inde foran mål, og russeren endte med at score et hattrick. 

Denne aften kunne man såmænd også se backerne Lasse Bo Knudsen og Nicolai Nielsen levere strålende pasninger, der førte til scoringer for et Aalborg-hold, der var uden Julian Jakobsen og Matt Salhany.

Gæsterne fra Herlev skuffede og ligner umiddelbart et hold, der kommer til at grave dybt for at ramme slutspillet i denne sæson - i hvert fald bedømt på de sidste to perioder i fredags mod Odense og dagens kamp i Aalborg. Heldigvis for ørnene er sæsonen endnu rigtig lang. 

Pirates fik altså en helt perfekt premiere og kunne også glæde sig over, at unge Tor Ulrik Bolther Rasmussen fik scoret sit første ligamål - i øvrigt efter ihærdigt forarbejde af Magnus Boesen. 

 


GOALSHOW: Se målene fra Odense-Frederikshavn SønderjyskE sejrede i sæsonens første rivalopgør