Vild premiere i Concordium Arena fredag aften

Da Rungsted og Rødovre for nylig spillede træningskamp op til sæsonen, førte Rødovre med 6-2 og kampen endte 6-6 i ordinær spilletid. Rungsted vandt i overtiden.

Historien gentog sig utroligt nok - næsten - i sæsonpremieren fredag aften, hvor Rungsted var bagud 1-5 og Rødovre så ud til at cruise mod en sikker sejr og tre point.

Der var spillet 25:57, da Malte Setkov bragte Rødovre på 5-1 og fuldendte en perfekt Mighty Bulls-indledning på den sjællandske klassiker. Rødovre havde været hamrende effektive i første periode og samtidig spillet rigtig god og hurtig hockey anført af Brandon Magee og Sami Moilanen, der virkelig var i hopla i kampens indledning.

Mads Eller kom på tavlen i powerplay, og Rødovre havde endda 6-1-målet på stavene, men efter videotjek blev målet underkendt og det blev ved en firemåls-føring til gæsterne.

Marc-Olivier Roy skabte et lille håb for hovedparten af tilskuerne med sin 2-5-reducering i anden periode, men alligevel lignede det en sikker Mighty Bulls-sejr.

Det blev anderledes: Ludvig Elvenes reducerede til 3-5, og i det 49. minut strøg Filip Karlsson igennem og reducerede til 4-5 i undertal.

Dejavuet fra den nylige træningskamp blev fuldendt, da Andreas Nielsson udlignede med fem minutter igen. Kunne Rungsted fuldende det totale comeback?

Det blev ved 5-5 i ordinær spilletid og i modsætning til træningskampen skulle de to hold ud i straffeslag. Og her Christopher Rübenach i den grad på pletten, da han fikst satte det afgørende straffeslag.

Rødovre vandt 6-5. I øvrigt nøjagtig samme cifre, som da de to hold i sidste sæson havde deres første indbyrdes kamp i Rungsted.

Historien har det med at gentage sig.

OPTAKT: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital CHL: SønderjyskE tabte 0-3 trods fin indsats