Vær klar til Metal Ligaens "genstart" med den nye app

Så er det nu.

Metal Ligaen TV har i løbet af weekenden prøvekørt den nye app iOS/App Store. Det blev gjort med hjælp fra over 100 interesserede ishockeyfans landet over, der gav feedback på transmissionerne af Danmarks landskampe. 

Prøvekørslen var en succes, siger Anders Antonsen, CEO for Sportway i Danmark, der også glæder sig over den store og positive interesse for at være med til testen.

- Det beviser bare, at vi har et produkt, som ishockey-Danmark nu kender til og forhåbentlig også sætter pris på. Vi arbejder konstant på forbedringer og det vil vi fortsætte med. Nu har vi appen klar til iOS, og arbejder på, at vi får en app klar til Android/Google Play i løbet af 14 dage, siger Anders Antonsen. 

- Testen var en succes. Den overordnede respons var meget positiv og kun med få kunder, der oplevede deciderede afspilningsproblemer, tilføjer han. 

- Det vigtigste for os har været at udvikle en app, der tilbyder en stabil kampoplevelse via Chromecast og Airplay. Vi ved, at størstedelen af vores kunder – med rette – ønsker at ’caste’ deres ishockey til fjernsynet, siger Anders Antonsen, der derfor glæder sig til den kommende Metal Liga-uge med kampe tirsdag, onsdag og fredag:

- Vi er enormt spændte, og vi forventer en masse kunder, der skal have deres førstegangsoplevelse med appen. Vi tror og håber på, at appen kan give noget fornyet aktivitet omkring vores produkt


OPTAKT: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates COACHES CHALLENGE er tilbage i Metal Ligaen