Glæden var enorm i SønderjyskEs omklædningsrum efter semifinalesejren over Herning, og der blev krammet og jublet i stor stil. En af de glade var kampens sidste målscorer, Nikolaj Krag, der afgjorde kampen til 4-1.

-Det er altid rart at score, specielt i så vigtig en kamp som i dag, og så foran vores fans, det var virkelig dejligt.

Der var store roser til de mange medrejsende fans fra Sønderjylland, der havde taget den lange tur til Aalborg, i de tidlige eftermiddagstimer.

-Jeg kan kun sige tusind tak, for det er imponerende, at folk tager fri fra arbejde for at se os i så tidlig en kamp. Det er vi utrolig glade for, og jeg håber at se dem, og måske endda endnu flere, i morgen heroppe.

Inden turen gik over på hotellet 500 meter fra Gigantium, var det også tid til at drømme om den tredje triumf i ligeså mange forsøg, for den sympatiske Nikolaj Krag. I 2019 vandt han med Rungsted, og i 2020 med Frederikshavn, og nu kan han for tredje gang vinde Metal Final4 i Aalborg, denne gang med holdkammeraterne fra SønderjyskE.

-Vi går helt sikkert efter det, og det er altid sjovt at spille finaler. Nu må vi se hvem vi skal møde, men vi glæder os til det, og så må vi se hvordan det kommer til at gå.

Favoritmodstander?

Nej egentlig ikke. Det er selvfølgelig fedt at spille i en fyldt arena, men om det bliver Aalborg eller Rungsted, det er sådan set lige meget, slutter Nikolaj Krag.


VIDEO: SønderjyskE-fans i stor glæde SØNDERJYSKE-SEJR I SEMI 1: Booker billet til finalen