Garth Murray kender forventningerne i det midtjyske

Det er efterhånden mange år siden, Herning Blue Fox senest vandt det danske mesterskab i ishockey. 

Vi skal helt tilbage til 2012 for at finde midtjydernes seneste DM-guld, og der er ingen tvivl om, at man hos Blue Fox tørster efter endnu et DM-guld - måske mere end noget andet sted i Danmark.

I fjor røg Blue Fox ud af semifinalen i Metal Final4 og Metal Ligaens playoff - begge gange mod SønderjyskE. Det betød trænerskifte i Herning, hvor den Metal Liga-rutinerede Garth Murray nu er klar til tage over.

- Det er kun godt, at der er pres og forventninger. Nu kommer jeg selv fra en årrække i Aalborg Pirates, og det er jo bestemt også en organisation, hvor man hvert år forventer, at der skabes resultater og vindes trofæer. Det har jeg intet problem med. Hellere det end at spille i en klub, hvor man er tilfreds med blot at komme i slutspillet, siger Murray i et interview med Sportherning.dk.

Her fortæller han også, at han håber at se "Herning-spillere" tage hovedroller: 

- Vi er her først og fremmest for at vinde. Selvfølgelig vil man også gerne se de unge tage nogle skridt og udvikle sig, og der kommer også muligheder. Vi vil rigtigt gerne se en base af Herning-spillere med hovedroller på holdet. Det har Herning været kendt for, og også i Aalborg oplevede jeg, at en stor del af vores succes kunne henføres til, at vi havde »rigtige« Aalborg-drenge, der virkelig gik forrest, lyder det fra Murray, der talte med Sportherning.dk i forbindelse med sæsonens første istræning i den forgangne uge. 


Bulldogs uden tre nordamerikanere i aftenens testopgør OL-kvalifikation: Frederik Andersen i spidsen for historisk stærk målmandstrio