Anton Karlsson lander i Vojens og er klar til fredagens kamp mod Odense

SønderjyskE har en ny forward i truppen: Det drejer sig om angriberen Anton Karlsson fra den tjekkiske klub Orli Znojmo (næstbedste række), hvor han i slutningen af november stoppede, fordi "hans engagement ikke levede op til de gensidige forventninger", som klubben skriver på sin hjemmeside.

Til gengæld har Karlsson nogle ganske fine papirer med til Vojens. Han er tidligere svensk juniorlandsholdsspiller, draftet af Arizona og var stærk i slutspillet i sidste sæson for Storhamar i Norge.

Han præsenteres således af SønderjyskE:

SønderjyskE Ishockey har skrevet kontrakt for resten af sæsonen med forwarden Anton Karlsson. Svenskeren får allerede fredag aften debut på hjemmebanen.

27-årige Anton Karlsson har senest spillet i Tjekkiet, og sidste sæson leverede han et flot slutspil på vej til sølvmedaljerne med Storhamar i Norge.

På cv’et er der også imponerende 143 juniorlandskampe for Sverige. – Anton er en god fyr, som vi har fået mange gode skudsmål på. Han har en pågående spillestil og er god omkring nettet, og så har han et godt skud og er arbejdsom, forklarer direktør Klaus Rasmussen.

Han fremhæver også, at den 186 centimeter høje svensker både kan spille wing og center. Det meste af karrieren har Karlsson spillet i HockeyAllsvenskan, hvor det i 269 kampe er blevet til 49 mål og 98 point.

Han har også spillet 40 kampe i SHL samt to sæsoner i østrigske Villach. Han blev i NHL-draften tilbage i 2014 valgt af Arizona Coyotes i tredje runde som nummer 87.

Der er arbejdet intenst på at få papirerne i orden, så han i trøje nummer 96 løber på isen til debut fredag kl. 19.00, hvor SønderjyskE tager imod Odense Bulldogs i et lokalbrag i Frøs Arena.


Aalborg holdt Herlev fra fadet OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates