Den danske forward skifter til Odense Bulldogs

Alberto Pison skifter i den kommende sæson tilværelsen i Rødovre Mighty Bulls ud til fordel for Odense Bulldogs, hvor han har underskrevet en toårig kontrakt.

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse, hvor han bliver præsenteret således: 

Den 22-årige forward har undervejs i sin karriere blandt andet repræsenteret det danske U16, U17 og U18-landshold. De seneste to sæsoner har Alberto Pison været en del af Rødovre Mighty Bulls’ trup, hvor han har suget en masse værdifuld erfaring til sig. Den seneste sæson var Alberto Pison dog plaget af skader og kampene blev derfor begrænset.

Nu er Alberto Pison tilbage og klar til at træde ind i Odense Bulldogs-truppen, hvor han skal bidrage til offensiven.

- Alberto Pison er en ung og ærgerrig spiller, der er udviklet i Rødovres dygtige ungdomssystem. Hans talent har blandt andet bragt ham til ungdomshockey i Canada og flere af de danske ungdomslandshold.

- Vi har fulgt Alberto i den hjemlige liga og hans styrker ligger uden tvivl i sin store aggressivitet i spillet, fart i skøjterne, kampgejst og ikke mindst vilje til at lykkedes. Netop disse kvaliteter synes vi er spændende, og derfor glæder vi os også over, at han nu skal fortsætte sin udvikling i Odense Bulldogs, fortæller Ole Nielsen, administrerede direktør i Odense Bulldogs.

 


Victor Sand fortsætter hos Esbjerg Energy JUNI-STATUS: Rungsted Seier Capital