Han gav sig altid hundrede procent, men nu har Hardarson truffet beslutningen om at stoppe sin karriere

En af Odenses faste mænd stopper karrieren, og Bulldogs-fansene må sige farvel til en populær spiller fra den seneste håndfuld år.

I seks sæsoner har Henry Hardarson været med på godt og ondt og leveret ærligt arbejde i stort set hver eneste kamp. Det har gjort ham til lidt af en publikumsyndling, men det er altså slut nu.

Hardarson har tidligere i karrieren optrådt for både Rødovre, Esbjerg og Aalborg, og var The Double-vinder med Pirates i sæsonen 2017/18. 

- Det er med både taknemmelighed og vemod, at jeg har truffet den svære beslutning om at afslutte min karriere. Jeg vil gerne rette en dybfølt tak til Odense Bulldogs. I har været mit andet hjem, og jeg er evigt taknemmelig for de muligheder, I har givet mig og for den støtte, I har vist mig og min familie. Det har været en ære at bære Bulldogs-trøjen, siger Hardarson.

- Der skal også lyde en stor tak til alle mine holdkammerater gennem tiden samt sponsorer og fans. I har alle været en stor drivkraft for både mig og hele holdet, og jeres engagement har været helt afgørende for vores succes, og den opbakning er jeg dybt taknemmelig for.

- Selvom jeg nu tager afsked med trøjen, vil jeg altid bære Odense Bulldogs i mit hjerte og fortsat være en stolt ambassadør for klubben. Tak for alt, lyder det.

Henry Hardarsons karrierestop ærgrer også Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs, der dog har respekt for beslutningen:

- Vi er naturligvis ærgerlige over, at Henry har truffet beslutningen om at trække sig tilbage fra ishockeyen, men vi respekterer beslutningen til fulde. Henry skal have stor tak for sin tid i Odense Bulldogs, hvor han har sat et markant aftryk på ishockeyen med sin altid gode indstilling og engagement. Henry har altid givet sig hundrede procent i holdets tjeneste og var en rigtig fighter. Vi ønsker Henry alt det bedste fremover samt held og lykke på hans videre færd.

Christopher Kamph vil ej heller være at finde i Odense Bulldogs fra den kommende sæson. Den 23-årige back har haft sin hockeyopvækst i OIK og har siden 2018 været omkring eliteholdet i Odense Bulldogs. Rejsen fortsættes dog ikke, da det er besluttet ikke at forlænge kontrakten med den unge back.


JUNI-STATUS: Rungsted Seier Capital Christian Elmose tager et år mere i Esbjergs målmandstrøje