Kampstart 19:30 i Sparekassen Danmark Isarena

Et ægte topbrag i aften og en gentagelse af sidste sæsons DM-finale.

Vi har formentlig også to hold, der er topmotiverede til, "at vinde territorium" i forhold til modparten, hvis Aalborg og Herning skulle mødes i DM-slutspillet senere på året.

Oveni kommer et revanchesultent hjemmehold, der senest mod Herning tabte hele 0-6. Den kamp gjorde ondt på Pirates-mandskabet, der i kampen forinden havde tabt 2-6 i Herning. Aalborg vandt det første møde hjemme med 3-1. 

Aalborg ud til stille noget svækket op i forhold til aftenens gæster, der har mere eller mindre alle klar, og med Andris Dzerins tilbage, er det virkelig et stærkt og optimistisk Herning-hold, der kommer til kamp. 

Skader/karantæner: Aalborg manglede senest Jonas Brøndberg, Mads Frederiksen og Nicolaj Carstensen på backerne, mens Kirill Kabanov, Jeppe Jul Korsgaard og Søren Dietz-Larsen var fraværende blandt Aalborgs forwards. Herning får Andris Dzerins tilbage fra karantæne. Simon Schleicher var ude, da Herning mødte Rødovre søndag.

Det forventer vi: Hvis Aalborgs lange skadesliste er ”intakt”, ligner det lige nu flyvende Herning-hold en favorit – selv på udebane.

Metalligaen.tv: Jesper Larsen kommenterer topopgøret i Aalborg og guider dig gennem de 60 spændende minutter.

Hold øje med: Tommy Giroux lister sig stille og roligt opad på topscorerlisten. Han scorede to af tre mål for Aalborg i Herlev senest. Herning-backen Petter Hansson skød med skarpt mod Rødovre og er en central figur – både defensivt, offensivt og special teams.

Statistikken: Spændende målmandsduel: Sørensen (89.18), Mac Carruth længere oppe på listen med sine 91.49 procent. 

Historikken: Aalborg vandt det første møde med 3-1, mens Herning har vundet hjemme med 6-0 og 6-2.


Rungsted vandt i fin fredagskamp i Herlev FØRSTER OG STOCKFISCH coacher SønderjyskE i resten af sæsonen