Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

En eventuel vinder af aftenens kamp i Aalborg vil have taget et fornuftigt - måske endda betragteligt skridt - frem mod Metal Final4.

Både Odense og Aalborg er kommet rigtig godt fra start på grundspillet, og aftenens hjemmehold kan sagtens være tilfredse med fredagens match i Vojens, hvor det blev til et smalt nederlag på 2-4.

Det var en kamp, hvor Aalborg måske var det bedst "spillende" hold, men blev udfordret fysisk af hjemmeholdet. 

Sådan bliver det formentlig også i aften, hvor Odense kommer med fuld tyngde og fire kæder for at lægge pres på hjemmeholdet. 

Odense har hidtil i sæsonen ikke tabt i ordinær tid og har to meget giftige kæder, suppleret op af en tredjekæde, der også godt kan producere point. Fjerdekæden arbejder stenhårdt og giver ikke så meget væk. 

Men har Odense det svært mod hold, der kommer med fart, som Rødovre gjorde det i fredags? Farten er formentligt en nøgle, Aalborg også vil bruge for at komme forbi fynboerne i aften. 

Skader/karantæner: Aalborg havde Weichel og Ehlers med i Vojens senest og manglede blot Oliver Anker Christensen, Odense uden Fredrik Bergvik og Michael Prapavessis i den seneste kamp mod Rødovre. 

Det forventer vi: En kamp, der kommer til at bølge frem og tilbage. Aalborg har fået større bredde med Weichel og Ehlers tilbage og er derfor smal favorit.

Metalligaen.tv: Har Per Vinkel på plads til at dække begivenhederne i Sparekassen Danmark Isarena. 

Hold øje med: Troy Lajeunesse står med 10 point i 7 kampe, mens Filips Buncis fra Odense har leveret fornuftige 9 point. Duel i toppen af pointligaen. 

Statistikken: Sørensen står med 2.07 mål imod pr. kamp, mens Søgaard, der er sandsynlig starter for Odense, har en GAA på 2.77. 

Historikken: Aalborg Pirates vandt fire ud af seks indbyrdes kampe i sidste sæsons grundspil. 

 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herning Blue Fox Nikolaj B. Kristensen stopper hos White Hawks