Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates kom tilbage på ret kurs søndag eftermiddag, hvor det blev til en klar 6-2-sejr over rivalerne fra Frederikshavn.

Det var en kamp, der var tæt i 40 minutter, men Aalborgs bredde og individuelle klasse blev afgørende i kampens sidste tredjedel. I det hele taget må konkurrenterne i Metal Ligaen allerede nu ryste lidt i bukserne over styrken hos de forsvarende mestre, der konstant hiver nye solister frem som hovedaktører på et hold, der også ser ud til at fungere kollektivt.

Det har imponeret kaptajn Julian Jakobsen, der har siddet ude hidtil i sæsonen.

- Jeg er virkelig imponeret over den store stabilitet og det modne udtryk, vi har spillet med indtil videre. Der er virkelig harmoni på og udenfor isen, lyder det i et interview med Nordjyske.

Rødovre fik optimismen tilbage søndag eftermiddag, hvor det blev til to point mod Esbjerg. Den sejr afbrød en længere stime af nederlag og sendte Mighty Bulls længere væk fra Frederikshavn i bunden.

Det var ikke mindst en stor præstation af William Rørth, der sendte pointene til Vestegnen, men det er var også som om, humøret var tilbage hos Mighty Bulls-spillerne, der har virket noget modløse i den seneste tid.

Måske var kampen mod Esbjerg et vendepunkt i positiv retning?

Det forventer vi: Det bliver en tungt pres mod Rødovre-målet fra start, og det er svært at se andet udfald end en nordjysk sejr.

Metalligaen.tv: Jesper Larsen sidder klar til at guide dig igennem matchen i Sparekassen Danmark Isarena.

Hold øje med: Tommy Giroux begynder at se varm ud og han kommer formentlig til at teste William Rørth, der formentlig får genvalg hos gæsterne.

Skader/karantæner: Aalborg stadig uden Julian Jakobsen, der forventes at gøre comeback 11. oktober. Rødovre spillede senest uden Måns Hansson og Brandon Magee i sejren over Esbjerg.

Historikken: Aalborg havde et solidt greb over Rødovre i den første indbyrdes kamp i sæsonen, hvor nordjyderne vandt med hele 8-5.

Statistikken: Nøglen til Rødovre-sejren over Esbjerg lå i defensiven og målmandsspillet. Et enkelt mål imod var en stor kontrast til de seneste fire kampe, hvor Mighty Bulls havde lukket hele 25 mål ind i alt. 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs OPTAKT: Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks