Kampstart 16:00 i Granly Hockey Arena

Det er to revanchelystne hold, der mødes til søndagskamp i Granly Hockey Arena.

Esbjerg Energy tabte 1-3 i Herning, mens Frederikshavn tabte 3-4 hjemme mod Herlev. 

Esbjerg har brug for point i forhold til Metal Final4-ræset, mens Frederikshavn arbejder for ikke at blive hægtet af i bunden.

Lige nu er der seks point op til nærmeste mandskab, der er Rungsted Seier Capital. 

I Frederikshavn hæfter man sig ved, at målmanden har været ude i slutfasen i fire af fem kampe, der altså alle er holdt tætte. Den sidste endte uafgjort i ordinær tid, inden Herning altså vandt i straffe.

Esbjerg tabte 1-3 i Herning fredag aften og 3-4 i Odense tirsdag aften. Tredje kamp på kort tid for Esbjerg. Træner Jason Jaspers om dagens kamp: 

- Alle slår alle i Metal Ligaen. Og hvis man tager for let på en opgave eller undervurderer en modstander bliver man straffet. Frederikshavn er kommet skuffende fra start, men det er endnu tidligt og White Hawks skal nok komme i gang.

- Og lad mig minde om, at White Hawks drillede os sidste år. Med Tadeas Galansky har Frederikshavn en målmand, der kan ”stjæle” point fra modstanderne. Derfor skal vi gentage indsatsen fra hjemmekampen mod Rødovre, så har vi gode muligheder,

Sidste hjemmekamp mod Rødovre vandt Esbjerg 6-2. 

Skader/karantæner: Netop Tadeas Galansky kan være tvivlsom, efter at han blev skåret ved et uheld. Han blev syet og kom ind igen. Mads Falborg Iversen er stadig skadet, Emil Marcussen udgik i anden periode fredag aften, hvor Eetu Mäki ikke var på holdkortet. Hos Esbjerg var der fuldt hold i weekenden. Esbjerg havde ikke Yanick von Bergen med i Herning i fredags. 

Det forventer vi: Et opsat Esbjerg-hold vil forsøge at lægge tryk på gæsterne fra start. Frederikshavn kommer til at spille på omstillinger. Esbjerg vel nok favorit trods de to nederlag tidligere på ugen.

Hold øje med: Grayson Downing skal lukke Frederikshavns forsvar, mens det står mere og mere tydeligt, at Robin Johansson bliver en nøglespiller hos Frederikshavn. 

Historikken: Tre sejre til hver og tre kampe i overtid sidste sæson. Fortsætter trenden, bliver det helt lige i eftermiddag.

Metalligaen.tv: Søren Kaster Poulsen guider dig igennem matchen i Granly Hockey Arena. 

Statistikken: De to hold var i overtid tre gange ud af seks mulige i sidste sæson. Esbjerg har endnu ikke spillet uafgjort i ordinær tid i denne sæson, Frederikshavn har en enkelt overtid. 


GOALSHOW: Se målene fra Esbjerg-Frederikshavn GOALSHOW: Se målene fra SønderjyskE-Aalborg