Kampstart 16:00 i Granly Hockey Arena

To hold på jagt efter revanche mødes i Esbjerg i eftermiddag efter ret dårlige fredagsoplevelser.

Frederikshavn tabte 0-3 hjemme mod et effektivt og skarpt Herlev-hold, mens Esbjerg Energy lukkede syv mål ind i et stort nederlag i Herning.

Og generelt er det for begge mandskaber en noget haltende sæsonstart, man kan se tilbage på.

Esbjerg har kun i glimt fået det til at spille på trods af en på papiret meget skarp trup, mens Frederikshavn også kun lige har fået det minimale ud af sit materiale. 

- Frederikshavn har profiler, der kan afgøre kampe. Jeg har særlig respekt for deres 1. kæde, men det er generelt et godt hold, som arbejder godt. Så søndag venter endnu en svær kamp, som kræver vores fulde fokus, siger Dan Jensen - Esbjergs headcoach - i klubbens optakt til søndagens kamp. 

- Først og fremmest vil jeg sige undskyld til alle vores fans, at vi ikke levede op til den standard vi forventede at spille på i aftes. Vi spillede rigtig godt mod Herning i tirsdags, så vi var skuffede over indsatsen mod Herlev, siger Fredrik Johansson, White Hawks-træner, til klubbens hjemmeside. 

- Det bedste er, at der allerede venter en ny kamp i morgen mod Esbjerg. Her skal vi først og fremmest spille med ro og attitude, og så skal vi hjælpe og stå op for hinanden. Det er vigtigt vi er klar fra start, og er tålmodige i vores spil, lyder det fra White Hawks-træneren.

Det forventer vi: To hold, der vil kæmpe hårdt for tiltrængte point. Esbjerg favorit grundet hjemmebanen og den bredere trup, der er til rådighed. 

Skader/karantæner: Esbjerg Energy uden Philip Larsen og den karantæneramte Rasmus Bjerrum. Santeri Suistio er tilbage fra karantæne, mens Jared Freadrich og Jesper Thörnberg formentlig stadig er ude hos Frederikshavn.

Metalligaen.tv: Søren Kaster er på plads for at kommentere kampen i Granly Hockey Arena. 

Hold øje med: Nick Master har ikke rigtig vist sig sådan helt for Esbjerg endnu, og det samme gælder Thomas Spelling for Frederikshavn. Træder en af dem frem i dag?

Historikken: Esbjerg tog fem ud af seks mulige sejre mod Frederikshavn White Hawks. Det er første gang i denne sæson de mødes.

Statistikken: Esbjerg har lukket 12 mål ind i de sidste to kampe. Den blødning skal stoppes. Frederikshavn har til gengæld kun scoret 11 gange i seks kampe og har offensive problemer.


GALANSKY stod på hovedet, da WH vandt i Esbjerg Pettersson og co. fik skovlen under Piraterne