Kampstart 19:30 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks leder stadig efter den første sejr, og hvis "start-optimismen" skal bibeholdes, så kræver det, at man viser hjemmepublikummet en stor indsats mod Rødovre i aften.

Det har ikke været helt skidt, hvad vendelboerne har vist i både Aalborg og Odense, og de to kampe har i hvert fald bevist, at det "nye Frederikshavn" er i stand til at spille med mod de hold, der er forudsagt til at spille med i den øverste halvdel.

- Nøglen til sejr bliver, at vi skal følge vores gameplan, og holde vores indbyrdes aftaler. Vi skal arbejde stenhårdt i samtlige 60 minutter, hvis det skal blive til en sejr over Rødovre. Derudover skal vi udnytte vores chancer når de opstår, siger Sebastian Holm-Pedersen til White Hawks' hjemmeside. 

- Vi glæder os til at spille på egen is. Det bliver utrolig fedt at spille foran vores dejlige fans igen, og de laver altid en god stemning i hallen. Det er altid en fornøjelse, og vi vil gøre alt for at give dem en sejr, lyder det fra Sebastian Holm-Pedersen.

Rødovre er på den gode, lange bustur til det nordjyske, og der er ingen tvivl om, at Rødovre skal præstere bedre på udebane i denne sæson end i fjor, hvis det skal blive til et lidt lunere grundspil end i fjor. 

Rødovre fik kun otte point i 24 udekampe i sidste sæson, og det var for lidt - også selv om Mighty Bulls som bekendt fik sendt Frederikshavn ned på sidstepladsen, da det hele skulle afgøres. 

Det forventer vi: Frederikshavn vil komme med fuld hammer for at få hjemmepublikummet vækket op fra start. Mon ikke også Rødovre bare tager imod invitationen og spiller fremad fra start?

Metalligaen.tv: Har Jesper Larsen på plads i Frederikshavn til at guide seerne gennem kampen.

Skader/karantæner: Frederikshavn kom med fuldt hold til Odense, mens Rødovre var uden William Bundgaard i kampen mod Herning. William Rørth udgik tidligt i kampen.  

Hold øje med: Todd Winder holder af at være i Frederikshavn. Scorer han et mål eller to for at fejre "hjembyen" i aften? Hos Rødovre er det muligvis op til Albert Adamsen at holde det nordjyske pres i aften. 

Historikken: En af Rødovres få udetriumfer i sidste sæson kom faktisk mod Frederikshavn tidligt i sæsonen. Mighty Bulls stod sidste sæson med fire sejre af seks mulige mod White Hawks.

Statistikken: Rødovre havde 15 skud på mål mod Herning, Brandon Magee stod for fem af dem. Frederikshavn tillod Odense hele tre powerplay-mål i tirsdags. Det sidste dog i tomt mål. 

 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles