Kampstart 19:30 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks vender i aften tilbage på hjemmebanen Nordjyske Bank Arena, hvor holdet som regel spiller tæt mod modstanderne. 

Herlev og Rungsted er de to hold, der har knækket koden hidtil og vundet i ordinær tid i Frederikshavn, og i aften skal SønderjyskE forsøge sig mod vendelboerne, hvis kaptajn Fredric Andersson er optimistisk trods nederlaget i Herning for et par dage siden. 

- Jeg synes, vi som hold har taget mange gode skridt, Ikke mindst i vores forsvarsspil. Hvis vi ser bort fra kampen i aftes i Herning, så har vi været svære at score mål imod. Vi har mere at ønske fra den offensive del, og også i powerplay, hvor vi skal blive skarpere, siger han til klubbens hjemmeside. 

- Vi skal stå op for hinanden i vores forsvarsspil, og så skal vi være klar til at presse hårdt, når de kommer med deres angrebsspil. Derudover skal vi være klar når chancen byder sig foran mål, så vi kan få hul på bylden, lyder det fra Fredric Andersson. 

SønderjyskE fik en (forventet) lektion mod finske Tappara Tampere tirsdag aften, hvor det blev til et nederlag på 1-7. Ugen Tobias Villykke havde fået målmandstjansen for første gang i en betydende kamp i denne sæson og fik bevist, at han godt kan levere store redninger. Dem lavede han en del af mod de stærke finner. 

Ellers var det værd at bemærke hos sønderjyderne, at Gustav Nielsen endnu engang viste sin målfarlighed med den eneste lyseblå scoring i kampen. 

Skader/karantæner: White Hawks må stadig undvære Jared Freadrich og Sebastian Holm. Jesper Thörnberg var ikke med onsdag aften i Herning, og er tvivlsom til kampen i aften. SønderjyskE var i CHL-kampen mod Tampere uden William Pelletier, Valdemar Ahlberg og Anders Biel, sidstnævnte har stoppet karrieren. Finske Otto Kröger er hentet op fra Divisionsholdet. 

Det forventer vi: At Frederikshavn kommer hårdt ud og fighter for hver eneste millimeter. Det bliver en tæt og hård kamp i Nordjyske Bank Arena. 

Metalligaen.tv: Har Jesper Larsen på plads for at kommentere de 60 minutter i Frederikshavn i aften. 

Hold øje med: Alexander Lunsjö scorede i Herning og vil vise sig frem for hjemmepublikummet i aften for første gang. Hos SønderjyskE har William Boysen en enkelt mål og tre assister på kontoen hidtil - måske hans tur til at spille en storkamp for sønderjyderne. 

Historikken: Det er anden kamp mellem de to hold i indeværende sæson. SønderjyskE vandt uden de store problemer med 6-2 i den første match. 

Statistikken: Frederikshavn er nede på 1.9 mål i gennemsnit i 10 kampe, mens SønderjyskE står på 29 mål for syv kampe. 

 


OLIVER DAHLMANN på kontrakt i Rungsted Seier Capital OLIVER KJÆR er fri på markedet - stopper i sin finske klub