Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn leder efter oprejsning efter nederlaget til SønderjyskE fredag aften, hvor et udisciplineret nordjysk mandskab tabte 2-6 - ikke mindst på grund af fem minutters-udvisningen til Santeri Suistio, der kostede tre scoringer.

- Jeg forventer en svær og hård kamp i aften. De har smidt point i de sidste to kampe nu, og jeg ved, at det ikke er noget man accepterer i Herning. Så jeg forventer, at de kommer ud, og er helt klar fra starten af, siger Thomas Spelling til Frederikshavns hjemmeside. 

- Vi skal starte med at undgå, at tage så mange udvisninger. Det har kostet dyrt for os i de første kampe. Undertalsspillet kan vi forbedre markant. Derudover skal vi sørge for at være tættere på modstanderen hele tiden, og ikke give dem for meget tid og plads. Alle mand skal stemple ind og være klar fra start, og så skal vi være skarpe når vi får chancerne, siger Thomas Spelling.

White Hawks har sikret sig de to eneste point hidtil på hjemmebane - i 3-2-sejren over Rødovre, der blev hevet hjem efter overtid.

Også Herning skal arbejde med disciplinen - midtjyderne sad alt for meget i straffeboksen mod Herlev i søndags. 

- Vi tog alt for mange udvisninger, og alt for mange dumme udvisninger. Det er altså svært at vinde en kamp, når man sidder i straffeboksen i en hel periode. Udvisningerne ødelagde vores momentum, og der var ikke rigtigt noget, der fungerede, lyder det ærligt fra herningenseren, siger målmand Mathias Seldrup til Sportherning.dk. 

Herning har mange udekampe her i begyndelsen af sæsonen. Blue Fox har taget fem point af 12 mulige på udebane og tabte altså de seneste på fremmed is i weekenden i Aalborg og Herlev.

Hold øje med: Frederikshavns nye svensker Martin Pärna spiller for en kontrakt i den kommende uge, hvor han testes af. Hos Herning ser Mathias Bau ud til at have fundet formen igen og bliver en bærende spiller i denne sæson.

Skader/karantæner: Frederikshavn har Suistio ude med karantæne, mens Thörnberg og Friedrich meldes skadet. Herning var senest uden Marcus Almquist. Joachim Linnet var med som 13. forward.

Det forventer vi: At et svækket Frederikshavn får det svært mod det bredere Herning-mandskab. White Hawks skal virkelig spille disciplineret og solidt i aften. 

Historikken: Herning tog 16 ud af 18 mulige point mod Frederikshavn i sidste sæson. Fortsætter stimen?

Statistikken: 25 redninger til Mathias Seldrup i sin Blue Fox-debut i Herlev. Galansky tog 28 skud, men måtte altså lade sig passere seks gange mod SønderjyskE fredag. 

Metalligaen.tv: Har Jesper Larsen på plads til kampen i Nordjyske Bank Arena. 


UGENS HOLD - følgende spillere er røget med ind i Ugens A-kæde Aalborg Pirates og Sparekassen Danmark udvider arena- og hovedsponsoraftale