Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Enhver kamp er af størst mulige vigtighed for Frederikshavn White Hawks for øjeblikket.

Nordjyderne kæmper en direkte kamp med Rødovre om den sidste plads i slutspillet - Herlev har lagt afstand på det seneste - og mon ikke White Hawks lugter muligheden for at snuppe tre point i aften mod et lidt såret Rungsted-mandskab?

Frederikshavn kommer fra et 3-4-nederlag i Esbjerg, hvor vendelboerne var ganske tæt på at hente et point i slutfasen. Forinden havde frederikshavnerne vundet den seneste hjemmekamp mod Rødovre med 3-2, men ellers ser formbarometeret ikke supergodt ud hos Patric Weners tropper, der blot har scoret tre point i de seneste seks kampe.

Der skal mere til.

Og set i forhold til formbarometeret kommer kampen mod Rungsted ganske belejligt. Gæsternes form i de seneste seks kampe har nemlig også blot givet tre point, og Rungsted er gennemgående et hold, der er helt umuligt at finde ud af.

Det er ikke længe siden, at Mark Pedersons mandskab var helt oppe i kampen om tredjepladsen, men det går virkelig op og ned for Rungsted, der nu ligger i ingenmandsland på sjettepladsen. 

Det forventer vi: Frederikshavn kommer med fuld koncentration, Rungsted formentlig lidt forsigtigt for at snige en sejr med hjem. Det kunne godt ligne en tæt kamp med få scoringer.

Hold øje med: Eksploderer Christopher Frederiksen på et eller andet tidspunkt i denne sæson? Det vil i hvert fald komme ret belejligt for Frederikshavn. Hos Rungsted har Maksim Popovic leveret en rigtig god sæson og kan blive en nøglefigur i en hård udebanefight i aften. 

Metalligaen.tv: Har Jesper Larsen på plads i Nordjyske Bank Arena til at guide dig gennem de 60 minutters hockey.

Historikken: Det er femte opgør mellem de to mandskaber i indeværende sæson. Rungsted står med tre sejre (5-2 ude, 8-1 og 4-1 hjemme). Frederikshavn har vundet en enkelt kamp (4-3 hjemme). 

Skader/karantæner: Nikolaj B. Kristensen, Thomas Søndergaard sidder ude for Frederikshavn, der også har Jakob Stridsberg tvivlsom. Emil Aronsson sad ude med sygdom tirsdag aften i Esbjerg. Rungsted har spillet de seneste kampe uden Rasmus Andersson, der synes at være savnet som afslutter. 

Statistikken: Der var engang, hvor Frederikshavns hjemmebane var et "fort", men i denne sæson har Frederikshavn været det ringeste hjemmehold i Metal Ligaen med 16 point i 18 kampe. Rungsteds udebanestatistik er den tredjedårligste i Metal Ligaen med blot Frederikshavn og Rødovre under. 


RUNGSTED SMAGTE IGEN sejrens sødme CONTINENTAL CUP: Herning indleder mod lumske polakker