Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Efter Frederikshavns seneste hjemmekamp (2-6 mod Aalborg) blev der i den grad "råbt vagt i gevær" af rutinerede Rasmus Søndergaard, der skældte og smældte på både sig selv og holdkammeraterne i et opsigtsvækkende interview på White Hawks' egen tv-kanal.

Det hjalp, for White Hawks-spillerne var tirsdag aften meget tæt på at hente sæsonens første sejr over Herning Blue Fox. Det var først i straffeslagene, Frederikshavn måtte give fortabt, og det giver naturligvis optimisme før aftenens hjemmekamp mod SønderjyskE.

Her håber White Hawks på at hente den første sejr og publikums hjerter skal ligeledes vindes tilbage.

- Selvfølgelig skader det selvtilliden at tabe så mange kampe i streg, som vi har gjort, og med hensyn til fansene er det jo vores ansvar at spille god ishockey, så de har lyst til at komme i hallen, sagde Sebastian Brinkman efter nederlaget hjemme mod Aalborg.

Metalligaen.tv: Jesper Larsen er på plads i Frederikshavn denne fredag aften, hvor han guider dig igennem matchen.

SønderjyskE kommer ligeledes med et nederlag i den seneste kamp.

Det var mandag mod Herlev, hvor en 2-0-føring blev forvandlet til et 2-3-nederlag i overtiden. Dyb skuffelse hos de lyseblå efter en ellers flot sejr i Odense fredag aften.

- Vi skal tænke os bedre om undervejs i kampene og spille mere smart: Vi skal vælge den simple løsning og ikke forsøge noget “fancy” spil.
Som vores kaptajn Villiam Haag sagde dagen efter kampen mod Herlev, så skal vi også lade være med at skade os selv ved at give flere odd-man rushes væk, siger Mario Simioni, SønderjyskE-træner, til klubbens hjemmeside. 

- Frederikshavn er et sulten hold og dem der så deres kamp imod Herning, så også at de kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne i samtlige 60 minutter og tvang en overtid ud af Blue Fox. Så vi skal som minimum matche deres arbejdesetik, lyder det fra SønderjyskE-træneren.

Skader/karantæner: Frederikshavn formentlig uden Mads Falborg Iversen og Emil Marcussen. Tadeas Galansky stod ikke i tirsdags i Herning. SønderjyskE på det seneste uden Matt Spencer, men ellers af sted med seks backer og 14 angribere til sidste kamp.

Det forventer vi: Frederikshavn har fået blod på tanden efter den tætte kamp mod Herning, og der er ingen tvivl om, at de undertippede vendelboer lurer på sæsonens første sejr. SønderjyskE favorit i noget, der ligner både en målfattig og tæt kamp.

Metalligaen.tv: Jesper Larsen er på plads i Frederikshavn denne fredag aften, hvor han guider dig gennem matchen.

Hold øje med: Målmandsduellen bliver vigtig. Er det Frydkjær i aften igen for Frederikashavn og hvis tur er det i SønderjyskE-buret?

Historikken: Første kamp i sæsonen endte 5-2 til SønderjyskE, men målmanden var ude hos Frederikshavn til sidst. 

 

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital