Kampstart 19:30 i Spar Nord Arena

Tre hold skiller sig for øjeblikket ud, hvis man kigger på formen over de seneste fem kampe.

Rungsted er stærkest med 13 point, Aalborg står med 12, mens Herlev står med 11 point ud af 15 mulige i den seneste håndfuld kampe.

To af holdene mødes i aften i Spar Nord Arena, hvor Herlev tager imod Aalborg.

En spændende match, hvor Herlevs entusiasme, momentum og fightervilje skal matche Pirates efterhånden ret skræmmende trup. Kun Julian Jakobsen mangler efterhånden hos Pirates, der for alvor fik gang i Matt Salhany tirsdag aften i 4-0-sejren over Rødovre.

I aften skal Aalborg også holde øje med Lindqvist-Hansen, Jonsson og ikke mindst tremålsskytten fra den sidste kamp i Vojens, Tobias Åhström. De øverste folk i Herlev-hierarkiet er uhyre farlige og læg dertil en Oliver True, der nærmest spiller sit livs sæson netop nu.

Han har lavet otte mål i ni kampe (12 point) og Joseph Jonsson sagde det meget rammende i et interview i forbindelse med kampen mod Rødovre for nylig: Det er bare at give ham pucken, så scorer han.

Aalborg Pirates får mål fra skiftende spillere, og det er præcis den store bredde, der gør Aalborg til en vildt stærkt kollektiv. Fire angrebskæder, der alle producerer og syv stærke backer foran Sørensen ligner en sikker opskrift på en topplacering i grundspiilet.  

Statisitikken: Patrick Bjorkstrand er med 12 point (4+8) den bedste Aalborg-mand på topscorerlisten, hvor Herlevs bedste er Joseph Jonsson, der står med 14 point. 

Det forventer vi: At det bliver svært for Herlev at holde for i 60 minutter mod Aalborg-maskinen, der bare kværner løs.

Historikken: Den første match i sæsonen endte med en sejr på hele 8-0 til nordjyderne og er en kamp, man helst glemmer i Herlev-lejren. 

Metalligaen.tv: Henrik Bauch guider dig gennem kampen i Spar Nord Arena i aften.

Hold øje med: Niklas Heinerö "stod fadder" til samtlige tre Herlev-scoringer i Vojens for nylig med assister på alle tre Åhström-mål, Thomas Spelling og Kirill Kabanov er de mest scorende spillere hos Aalborg, hvis man udelukkende kigger på mål (5 mål hver).

Skader/karantæner: Herlev vandt senest i Vojens uden Anton Johansson, mens Aalborg senest kun manglede Julian Jakobsen. 


Gode kolleger: Aalborg giver 10.000 kroner til Rødovres redning OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox