Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles har noget at revanchere efter 1-9-nederlaget i Rungsted fredag aften.

Det var en helt igennem dårlig aften for ørnene, der var bagud 0-9 efter to perioder, men dog overlevede et tocifret nederlag og endda fik scoret til sidst.

Det var dog en ringe trøst, så der er ingen tvivl om, at samtlige Herlev-spillere ved, at der skal fightes til sidste sveddråbe i aften. I en fortættet Metal Liga kan Herlev også begynde at ane Frederikshavn og Rødovre banke på nedefra. 

Så det kan hurtigt blive nervepirrende for ørnene, der længe har ligget lunt i svinget i tabellen. 

Spørgsmålet er, om træner Gudmundsson betragter det som en enlig offday, eller om han finder lejlighed til at lave om i kæderne hos Herlev. 

Herlev møder Herning, der næsten kommer direkte fra bussen og tre hårde Continental Cup-kampe i Italien.

Men det hele endte godt for midtjyderne, der ganske overraskende kunne se ungarske Ferencvaros slå hjemmeholdet Cortina i Continental Cup-puljens sidste kamp. Det betød, at Herning altså er med til Super Final i januar.

Det må give et ekstra skud optimisme hos midtjyderne. 

Skader/karantæner: Til gengæld gav det også Herning et par skader med hjem til Viktor Cubars og Andris Dzerins. Især Cubars blev - ifølge SportHerning.dk - ramt hårdt, så han er formentlig ude i aften. Herlev var i Rungsted med fuldt hold bortset fra Philip Alftberg. Samtidig har Herlev altså også Niclas Heinerö ude - måske for resten af sæsonen. 

Det forventer vi: At Herlev vil kæmpe for hver eneste millimeter efter kampen mod Rungsted. Herlev må også have friskere ben end Herning, så det kan sagtens ende med en jævnbyrdig match,

Hold øje med: Victor Gade er landet for alvor i Herlev og kan måske hjælpe ørnene med sin fart. Hos Herning er Morten Poulsen på vej tilbage fra sin skadesperiode. 

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads til matchen i aften og guider dig igennem matchen. 

Historikken: Herlev førte 2-1 til langt hen i kampen, da de to hold seneste mødtes. Det endte i overtid og en sejr på 3-2 til Herning. Den første match endte også i overtid i Herlev. Her vandt Eagles såmænd 3-2. 

Statistikken: Anton Johansson er stadig den mest benyttede spiller i Metal Ligaen med godt 26 minutter i gennemsnit pr. kamp. Hos Herning er Santeri Suistio med 22 minutter den mest benyttede spiller.  


OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates Esbjerg Energy forlænger med Magee, Skovning får kontrakt