Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Det ser vældig harmonisk ud, hvad der foregår i Rungsted for øjeblikket. Bortset fra enkelte afbud, er truppen mere eller mindre fuldtallig, og specielt de danske spillere bliver ved at producere så mange point, så man må lette på hockeykasketten for dem.

4-0 i Odense og 4-1 hjemme mod Frederikshavn har betydet, at Rungsted har arbejdet sig ind i top fire igen. I aften møder Rungsted så Herlev, der har lagt afstand til bunden og nu kigger mere efter sjettepladsen og Esbjerg end nedad i tabellen.

Herlev har ikke mindst fået styr over det defensive arbejde, og det skal blive interessant at se, om Herlev kan stå imod Rungsteds velkørende offensiv.

Det har Herlev nemlig ikke kunnet i de hidtidige tre opgør i grundspillet, hvor Rungsted har scoret 19 mål – 6.33 i snit – på Herlev. Med det in mente, må gæsterne være favorit i aften.

Skader/karantæner: Herlev har Victor Gade og Oskar Just til U20-VM og Niclas Heinerö langtidsskadet. Rungsted har på det seneste spillet uden Dawson Davidson, men ellers med fuldt hold og fire kæder.

Det forventer vi: Rungsted kommer med fuld fart – vigtigt for Herlev at stå imod de første 10-12 minutter.

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads i Herlev og guider dig gennem de 60 minutter.  

Hold øje med: Herlevs nye mand Ludvig Elvenes leverede ikke nogen superkamp, men har nu haft tid til at finde sine holdkammerater. Rungsteds Rasmus Andersson har været skarp på det seneste med fire point i to kampe.

Statistikken: Vi har en interessant duel oppe i toppen af pointligaen, hvor Matthias Asperup står med 29 point, mens Joseph Jonsson har tre færre.

Historikken: Det er blevet til 6-3 og 9-1 hjemme og 4-1 ude til Rungsted over Herlev i de hidtidige indbyrdes kampe.


FØRSTER OG STOCKFISCH coacher SønderjyskE i resten af sæsonen OPTAKT: SønderjyskE-Odense Bulldogs