Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

Der er lagt op til et brag i Kvik Hockey Arena i aften. 

Aalborg er etter i tabellen, men forfølges skarpt af både Odense, Herlev og Herning. Midtjyderne håber og tror på en fyldt og kogende Kvik Hockey Arena i aften, hvor Blue Fox også kan spille sig tættere på Metal Final4. 

Mathias Seldrup nærmer sig topformen og glæder sig over Hernings 4-2-sejr over Rungsted for et par dage siden.

- Jeg har mere at byde på. Jeg er slet ikke fulde i omdrejninger endnu. Vi spillede en flot kamp mod Rungsted over hele linjen. Der var nogle udvisninger, men det havde de også. Vi skal bare være kloge nok til at lade være med at tage nogle dumme udvisninger, men det er en del af spillet. Hvis man forhindrer en målchance, er det bedre at tage en udvisning, siger Seldrup til Sportherning.dk. 

- I aften skal vi levere lidt af det samme, som mod Rungsted. Vi skal spille solidt, arbejde hårdt hjemad samt score på vores chancer, siger han. 

Aalborg Pirates har haft en uges pause siden nederlaget mod Herlev, og har måske haft tid til at få pointmageren Darien Craighead klar til kamp igen. 

Pirates har 24 point for 12 kampe, men vi husker at sejren i overtid mod Frederikshavn ikke tæller med i Metal Final4-regnskabet, der derfor er en uhyre tæt omgang.

Her står Pirates nu med 22 point, mens både Odense, Herlev og Herning står med 21 point. SønderjyskE er på lur med 18 point, men har en/to kampe i hånden, mens Rungsted stadig har en outsiderchance og står med 15 point for 11 kampe. 

Så kampen i aften har kæmpestor betydning for begge mandskaber. 

Hold øje med: Hernings Derian Plouffe har evne for de afgørende mål, senest 3-1-scoringen mod Rungsted. Aalborgs Eric Gotz scorede to formidable powerplay-mål mod Herlev, hvor han stensikkert satte håndledsskud helt op i nettaget. 

Det forventer vi: At Hernings fire kæder, hjemmepublikummet og lidt større bredde tipper favoritværdigheden over på hjemmeholdet. Men Aalborg er uhyre giftige i powerplay og her skal hjemmeholdet i den grad være opmærksom. Det bliver en tæt kamp.

Skader/karantæner: Christian Mieritz og Jacob Nordqvist sad senest ude for Herning, mens Darien Craighead og Sebastian Ehlers måtte sidde over for Pirates i Herlev. 

Metalligaen.tv: Michael Damsted har mikrofonen, når det går løs i Kvik Hockey Arena i aften. 

Historikken: Sæsonens første opgør mellem de to mandskaber blev vundet af Aalborg Pirates med 3-1 på en aften, hvor George Sørensen stod helt fabelagtigt og blev matchvinder. 

Statistikken: Herning stadig ubesejret på hjemmebane og har 11 point i fire kampe, mens Aalborg står med otte point i fem udekampe. 

 


Rungsted og Rødovre i samarbejde: Tilskuerurolighederne skal stoppes MARCUS ALMQUIST er tilbage i Rødovre