Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Både Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks er kommet dårligt ud af starthullerne i denne sæson.

Midtjyderne har haft en række skader og karantæner at slås med, men ser man bort fra det, har det spillemæssigt slet ikke rullet så godt for Blue Fox, som det var håbet.

Det svinger for meget, hvilket sidste uge var et levende bevis på. Herning vandt 3-1 over Esbjerg og spillede 60 gode minutter, men kampen derefter var igen på "station bølgedal" for Blue Fox-spillerne, der slet ikke fik fat på samme måde og tabte 2-3 i Rungsted.

I aften er en sejr et krav mod et Frederikshavn-hold, der blot har et enkelt point i otte kampe.

Efter det seneste nederlag tog Rasmus Søndergaard i den grad bladet fra munden. Har du ikke set interviewet med den rutinerede White Hawks-mand, så er det på tide, at du gør det. Det er hamrende ærligt som Whitehawks.tv skriver. Og fremragende, at klubben selv lancerer interviewet med Søndergaard, der kalder holdets præstation hidtil for "en skændsel".

Historikken: Herning er det eneste hold, der har smidt point mod Frederikshavn i denne sæson. Det blev 5-4 til Herning i den første kamp. Det skete efter at midtjyderne var bagud 1-4 og udlignede i sidste sekund for så at vinde i straffeslag. 

Hold øje med: Det er Frederikshavns topspillere, der skal lave point i aften. Der skal være produktion fra Winder, Johansson og Frederiksen. Hos Herning venter publikum stadig på, at Mathias Bau når højderne, der betyder, at han kan afgøre kampe på egen hånd.

Det forventer vi: Tungt pres på Frederikshavn, der skal arbejde hårdt i egen zone for at holde trit med Herning. Samtidig skal White Hawks udnytte mulighederne, der kommer i omstillinger og overtal. Herning er favorit. 

Metalligaen.tv: Kenneth Kristiansen er på plads på Kvik Hockey Arena for at guide dig igennem de 60 minutter. 

Statistikken: White Hawks er helt nederst på formbaromeret for de seneste fem kampe. Herning er syver i den tabel med seks point i fem kampe.

Skader/karantæner: Andris Dzerins og Christian Mieritz har endnu ikke spillet og Brett Thompson afsoner sin sidste karantænedag. Frederikshavn var senest uden Emil Marcussen og Mads Falborg Iversen.

 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls GOALSHOW: Se målene fra SønderjyskE-Herlev