Kampstart 15:00 i Spar Nord Arena

Først og fremmest: Der er tilskuere tilbage til ishockey, og mon ikke Bulldogs efter en inspirerende sejr i Vojens i fredags kan komme tæt på de 1500 tilladte folk i Spar Nord Arena.

- Det var en meget glædelig nyhed, men jeg skal ikke lægge skjul på, at den også har betydet nogle hektiske dage for os, da vi med relativt kort varsel skulle løse krav om zoner, egne indgange, boder, toiletter og så videre - men vi glæder os helt vildt til at åbne søndag, fortæller administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, til Fyens Stiftstidende.

Han kan glæde sig over at kunne præsentere et fynsk mandskab, der spillede solidt og stabilt funderet i Vojens og ikke mistede momentum i slutfasen, som det ofte har været tilfældet i indeværende sæson.

Og for fynboerne er det altid en kæmpe tilfredsstillelse at vinde i det sønderjyske, så stemningen er formentlig på toppen i Bulldogs-rummet før dagens kamp.

Her kommer et Herlev-hold på besøg, der formentlig har interessante forstærkninger på holdet. 

Finske Jani Siekkinen og slovenske Ziga Pesut er begge fløjet ind til forstaden for at forstærke Eagles frem mod kvartfinalen, og de skal lynende hurtigt i kampform og spilles ind på Herlev-mandskabet. Der er brug for kræfter - både i toppen og bredden - hos Eagles.

De indbyrdes kampe: Herlev vandt den første match med 4-1 hjemme, men derefter har Odense taget over med tre sejre i tre kampe, senest i forlængelse i Herlev. De to seneste kampe i Spar Nord Arena er endt med klare Bulldogs-sejre. 

Det forventer vi: At Odense vil forsøge at sætte sig tungt på kampen fra start med pres og fysik. Kan Herlev stå imod det i første periode, har vi en helt åben kamp.

Hold øje med: Samu Perhonen stod en flot kamp i Vojens og kan være på vej i den form, der kan gøre Odense en tand eller to stærkere. Hos Herlev ligger opmærksomheden naturligvis hos de nye og spændende folk, der formentlig debuterer i dag.

Skader/karantæner: Radek Cip er "som altid" i den seneste tid lige på trapperne hos Odense, mens Herlev senest måtte spille uden Magnus Molge på det store road trip til Frederikshavn og Herning i sidste weekend. Er Molge tilbage, har Herlev altså en potentielt helt ny angrebskæde.

Statistikken: Odense er højt oppe på formbarometeret med ni point i fem kampe. Her står Herlev med fire point på samme antal kampe. 

 


To mål i undertal: Odense slog Herlev 3-2, da tilskuerne var tilbage VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Esbjerg