Kampstart 19:30 i Rødovre Skøjte Arena

Det er bund på hjemmebane mod et gæstende tophold i aften i Holger Danske Arena i Rødovre.

Mighty Bulls kommer ind til kampen med en lidt kedelig stime i bagagen.

Det er blevet til tre nederlag i de seneste tre kampe, men der var fornuftige takter i bundbraget i Frederikshavn senest, hvor hjemmeholdet måtte forsvare sejren hjem i den sidste halvdel af kampen. Rødovre tabte den kamp med ære, men det var bestemt ikke tilfældet i de to kampe forinden, hvor det blev til 2-7 i Herlev og 1-7 i Odense. 

I aften gælder det altså Aalborg, og det må give en god følelse i Rødovre-lejren. Mighty Bulls har nemlig vundet de seneste to kampe over topholdet, der senest måtte se sig besejret 3-4 i Sparekassen Danmark Isarena.

Det seneste opgør i Rødovre endte med 3-2 til Mighty Bulls, og resultaterne indikerer naturligvis, at nøglen til en Rødovre-sejr i aften er en stringent defensiv og masser af disciplin mod et Aalborg-hold, der har masser at revanchere. 

Ikke blot nederlagene mod Aalborg, men også den seneste match i Metal Ligaen, hvor Aalborg smed en 2-0-føring og tabte 3-4 til Eagles. Det kunne Aalborg-lejren på ingen måde være tilfreds med, og mon ikke nederlaget har været et "wake up call" til Aalborgenserne?

Det forventer vi: At Aalborg kommer til at sætte Rødovre under pres fra start. Det kræver en stærk målmand hos Rødovre, hvis man skal stå imod presset fra topholdet.

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads for at guide seerne gennem de 60 minutter.

Hold øje med: Marcus Almquist kan være manden, der kan gøre det uventede for Rødovre. Hos Aalborg ser Patrick Bjorkstrand ud til stille og roligt at finde målformen igen. Han har scoret tre mål i de seneste to kampe.

Skader/karantæner: Aalborg manglede Calder Brooks, Jeppe Jul Korsgaard og Mads Frederiksen. Rødovre var i Frederikshavn med syv backer og 13 angribere og i store træk skadesfri. 

Historikken: Rødovre har som skrevet vundet de seneste to opgør og scoret fem point mod Aalborg. Til gengæld vandt Aalborg de to første kampe klart, 4-0 hjemme og 8-5 ude.

Statistikken: Rødovre har vundet de seneste to hjemmekampe i Holger Danske Arena, mens Aalborg har vundet de fem seneste udekampe. 

 


CONTINENTAL CUP: Herning indleder mod lumske polakker OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE