Kampstart 14:00 i Rødovre Centrum Arena

Den forrygende sæsonstart er efterhånden glemt i Rødovre, hvor de seneste kampe har budt på store nederlag.

Det værste faldt måske fredag aften i Herlev, hvor lokalrivalerne udspillede Mighty Bulls på kryds og tværs og vandt med sikre 6-1 i en kamp, hvor Mighty Bulls ikke var i nærheden af noget som helst.

Det gør og gjorde ondt på Rødovre, der nu er blevet passeret af syv hold i tabellen og kun har Frederikshavn under sig.

Optimismen fra sejrene over Herning og Rungsted er afløst af bange anelser og knas i kulissen, hvor det vælter med spekulationer. Forhåbentlig får vi en opklaring på, hvad der er op og ned i den kommende uge. 

Først har Mighty Bulls mulighed for at komme i gang i en søndagskamp mod Esbjerg, der kommer med stor optimisme. Vestjyderne vandt 5-4 i Aalborg fredag aften og blev det første hold til at besejre topholdet i indeværende sæson.

Det må give stor selvtillid i Energy-truppen, men træner Jaspers maner til sund respekt for modstanderen i klubbens kamoptakt.

- Rødovre er et af de hold, nogle kunne undervurdere. Det går absolut ikke. Og det er et af de steder, som vi burde have mulighed for at hente point. Vi skal finde samme passion frem som mod alle andre mandskaber og vi skal levere en dedikeret indsats for at hente points.

- Vi møder nemlig et hold med sultne unge spillere. Vi har mødt Rødovre tidligere og ved de er gode på skøjterne og hurtige. De scorer ofte 5-6 mål i en kamp og det får vi brug for at lukke ned for. Så det er absolut ikke en kamp, som vi kan tage let på, lyder det fra Jason Jaspers.

Skader/karantæner: Brandon Magee og Måns Hansson sad ude for Rødovre fredag aften, hvor Esbjerg spillede uden Yanick von Bergen og Josh Winquist i Aalborg.

Det forventer vi: Rødovre er ligaens mystiske hold for øjeblikket. På en god dag kan Olaf Ellers tropper sagtens give Esbjerg kamp til stregen. Men der er ingen tvivl om, at fredagens begivenheder sætter Esbjerg i favoritrollen.

Historikken: Esbjerg og Rødovre mødes for anden gang i indeværende sæson. Første møde blev 6-2 til Esbjerg i Granly Hockey Arena.

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er parat til at guide seerne igennem kampen i Rødovre Centrum Arena.

Statistikken: Rødovre har lukket 36 mål ind i syv kampe og er afhængig af at både defensiven og målmandsspillet fungerer i eftermiddag. 

Hold øje med: En Sami Moilanen skal ind og gøre en forskel for Rødovre i eftermiddag. Hos Esbjerg er Søren Nielsen en mand, der kan boltre sig, hvis der er god plads i modstanderens zone. 

 


Aalborg vandt fortjent det nordjyske derby OPTAKT: Frederikshavn WH-Aalborg Pirates