Kampstart 19:00 i Rødovre Skøjte Arena

Rødovre Mighty Bulls fik en forrygende åbning på sæsonen.

De medrejsende fans i Rungsted fredag aften jublede som havde de vundet DM-guld, da Brandon Magee iskoldt havde sat 6-5-scoringen til Mighty Bulls i overtiden.

Sejren gav tydeligvis håb.

Håb om, at Rødovre i denne sæson kan spille med om pladserne i slutspillet, som den stolte klub har misset de seneste sæsoner - og det endda klart. 

Det ser ud til, at Olaf Eller og den sportslige ledelse har fået en række imports, der kan levere i de afgørende momenter. Frank Gymers kvaliteter kender vi og både Brandon Magee og Sami Moilanen viste forrygende takter i Rungsted.

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads i Rødovre Centrum for at guide dig gennem begivenhederne. 

Trioen med Magee, Moilanen og en Marcus Almquist på vej til et gennembrud, ser forrygende farlig ud allerede. 

Det har Blue Fox-trænerteamet Hånberg og Ivarsson stensikkert konstateret weekenden over, hvor de har haft travlt med at forberede sig til mandagens kamp og justere eget hold siden 4-3-sejren over SønderjyskE efter overtid fredag aften.

En af Hernings to lettiske spillere, Andris Dzerins, siger følgende om det nye trænerteam, der står i spidsen for Herning i denne sæson: 

- En ny træner vil altid have nogle nye ideer og nogle nye måder at gøre tingene på. Der skal man som spiller tilpasse sig. Men ishockey er et ret simpelt spil, så rigtigt meget er det samme, selv om der er kommet nye trænere til. Det ændrer jo ikke de fundementale ting ved vores sport. Personligt tager jeg det positivt, at der er kommet et nyt trænerteam til, og jeg tror da, at resten af truppen selvfølgelig er indstillet på at få det bedste ud af det, siger han.

Skader/karantæner: Netop Andris Dzerins var ude fredag aften, hvor Herning også manglede Magnus Carlsen, Victor Cubars og Frederik Brændgaard. Rødovre var ved fuld styrke i Rungsted.

Det forventer vi: At et topmotiveret Rødovre-hold kommer til at presse gæsterne, der dog fremstår som favorit. 

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads i Rødovre Centrum for at guide dig gennem begivenhederne. 

Hold øje med: Brandon Magee ser ud til at være både indpisker og målscorer hos Rødovre. Jesper Thörnberg levede op til forventningerne som målscorer fredag aften.

Historikken: Trods status af bundhold slog Rødovre Herning to gange af seks mulige i grundspillet i fjor. Seneste opgør i Rødovre Centrum Arena vandt Herning dog med hele 8-2. 

Statistikken: Rødovre scorede tre gange i powerplay fredag i Rungsted. Herning satte et mål med to mand i undertal og et powerplaymål mod SønderjyskE.

 


Mighty Bulls gjorde det igen: Målfest og hjemmesejr i arenaen GOALSHOW: Se målene fra Esbjerg-Rungsted