Kampstart 19:00 i Holger Danske Arena

Så er der igen betydende ishockey i Holger Danske Arena, hvor Rødovre tager imod Herning Blue Fox. 

Begge hold kom glimrende fra start i Metal Ligaen i sidste uge, hvor Rødovre vandt 6-5 efter straffeslag i Rungsted, mens Herning måtte i overtid for at besejre SønderjyskE i åbningskampen tirsdag aften.

I aften er det altså "Rødovres unge løver" mod Hernings langt mere rutinerede mandskab. 

En spændende konstellation, for det er altid spændende at se, hvordan de forskellige hold står til hinanden.

Er fire koncentrerede Herning-kæder for tunge til Rødovres unge og måske lidt mere lette hold?

Hvilke imports træder frem i aften? Er det Brandon Magee fra Rødovre eller måske Aleksi Ainali fra Herning?

Og hvordan kommer målmændene ind til kamp? Er Mathias Seldrup blevet klar, eller fortsætter Fecers efter en fin kamp i Vojens i tirsdags. Står William Rørth en brandkamp.

Sådan er spørgsmålene mange, og kan man ikke være i hallen, er det bare med at tænde for Metalligaen.tv klokken 19, hvor kampen naturligvis transmitteres live. 

Hold øje med: Marcus Almquist er tilbage på sin gamle hjemmebane i Holger Danske Arena. Sænker han sine gamle makkere i aften? Hos Rødovre glæder man sig til at se Brandon Magee tilbage i Rødovre-trøjen. Han var fremragende i Rungsted. 

Skader/karantæner: Rødovre havde fire kæder med i Rungsted fredag aften, men fik et par skader i løbet af kampen. Herning spillede med fuldt hold i Vojens, hvor Victor Cubars og Joachim Linnet var henholdsvis 13. forward og helt uden for holdet. 

Det forventer vi: På papiret ligner Herning favoritten, men har ofte problemer med at komme til Rødovre. 

Historikken: Det kan vi se på historikken fra sidste sæson, hvor Herning ikke vandt i tre forsøg hos Mighty Bulls. Det blev til et nederlag i ordinær tid og to nederlag i overtid/straffe, mens man på hjemmebane ryddede Rødovre-bordet uden de store problemer.

Statistikken: Emil Kristensen var helt formidabel i Hernings første kamp. Ikke blot med sine to scoringer - heraf den ene afgørende - men han var også den spiller, som fik suverænt mest istid i kampen. 

Metalligaen.tv: Har Henrik Bauch som kommentator til kampen i Holger Danske Arena. 


UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med her CHL: SønderjyskE faldt i østrigsk powerplay-maskine