Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det bliver uhyre spændende og intenst, når Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs tørner sammen i et dobbeltopgør, der begynder i Rødovre i aften og slutter i Odense fredag aften.

Vinder et af holdene for eksempel to kampe i ordinær spilletid, er der mulighed for at lægge en vis afstand til den direkte konkurrent i bunden og måske endda oveni passere Herlev, hvis resultaterne flasker sig.

Med Rødovres 9,5 point og Odenses 9 point er der altså i den grad noget på spil i aften i arenaen, hvor det er to hold med friske ben og hoveder, der mødes. 

-  Det er naturligvis nogle vigtige kampe, vi går i møde. Både hvad angår tabellen, men også mentalt er de vigtige. Det er ingen hemmelighed, at vi har brug for point, ligesom Odense har, så jeg forventer nogle kampe, som kunne minde om play-off kampe, siger Thor Dresler, Rødovre-træner, til klubbens hjemmeside. 

- Vi har i de sidste to kampe vist, at vi med den rigtige indstilling til kampene, kan spille op mod de bedste hold i ligaen pt. Jeg tror ærligt talt ikke, at der var nogen, der kunne have rynket på næsen, hvis vi havde taget fem eller seks point i de to kampe. Drengene skal i den kommende tid være lige så disciplineret, individuelt og som hold, som de var i de to kampe, og så er vi i trænerteamet ikke i tvivl om, at “belønningen” nok skal komme, siger Dresler.

Lige inden pausen tabte Rødovre 3-4 efter overtid mod Aalborg og 1-3 hjemme mod Rungsted. Odense kom ud fra pausen med 2-3 hjemme mod Aalborg og 1-7 i Herning.

Hold øje med: Bulletinerne fra Odense fortæller, at Mike Hammond skulle være på vej tilbage, og mon ikke han spiller i aften, hvis bare der er den mindste mulighed? Hos Rødovre var Trevor Cheek i fin form lige før pausen med to mål mod Aalborg. Fortsætter han måske ind i en stime?

Det forventer vi: Thor Dresler siger det korrekt. Playoff-stemning og intensitet. Det bør ganske enkelt ikke være anderledes. Hverken i aften eller fredag.

Skader/karantæner: Nikolaj Zorko er ude for Rødovre. Odense har - hvis Mike Hammond er med - mulighed for stærkeste hold for første gang i indeværende sæson.

Statistikken: Odenses powerplay har været en katastrofe. Fynboerne scorer kun på seks procent af sine powerplays. Rødovre næstdårligst i den kategori med 17 procent. Hvem får først gang i overtallet i aften? 

Historikken: Ret kuriøs serie de to hold spillede mod hinanden i sidste sæsons grundserie: Begge hold vandt en kamp med 3-2 i overtid på hjemmebane og begge hold vandt en kamp 4-3 i ordinær tid på hjemmebane og begge hold vandt en kamp 3-1 i ordinær tid på udebane. Fuldstændig uafgjort på alle parametre. Teoretisk set nærmest umuligt, at det kan ske. 


Mike Little gør SønderjyskE-comeback i aften Nikolaj Zorkos fravær skylder stadige symptomer på hjernerystelse